Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έκλεισε την περιοδεία του πριν από τις εσωκομματικές εκλογές με επίσκεψή του στο Αγρίνιο το απόγευμα της Παρασκευής (13/5), απ’ όπου άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

Ο πρώην πρωθυπουργός, δε, σε περίπατο που έκανε στο κέντρο της πόλης άκουσε τα αιτήματα και τα παράπονα των πολιτών και των εμπόρων για την ακρίβεια, τα προβλήματα της αγοράς, της ελληνικής περιφέρειας και την οικονομική κατάσταση, αλλά ένα ήταν κάπως… διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Δεν είχε να κάνει μονάχα με την καθημερινότητα, αλλά και με το ποδόσφαιρο!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews.gr, ένας οπαδός του Παναιτωλικού του είπε: «Να μην πειραχτεί η ομάδα», αναφερόμενος στα σενάρια περί υποβιβασμού της ομάδας του Αγρίνιου από τη Super League.

Χαρακτηριστικά, ο συγκεκριμένος οπαδός τόνισε: «Να αλλάξει η κατάσταση που είναι χάλια και μην πειράξετε τον Παναιτωλικό. Τίποτα άλλο. Θα έχεις πρόβλημα μετά, δεν ξαναπερνάς ούτε απ’ έξω!».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, που είναι γνωστός ποδοσφαιρόφιλος, έδειξε να ξέρει τί συμβαίνει με την ομάδα του Αγρίνιου και μίλησε και για τον κόουτς της, Γιάννης Αναστασίου. «Έχετε καλό Αργεντινό δεκάρι», απάντησε στον οπαδό αναφερόμενος στον Χαβιέρ Μεντόσα και συνέχισε: «Έχετε και καλό προπονητή».