Στη Βουλή ο Στουρνάρας για τη Siemens

Εξηγήσεις για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρεία ζήτα η Ζωή Κωνσταντοπούλου


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18:58
08/06/2015
Στη Βουλή ο Στουρνάρας για τη Siemens
2
loading

Στη Βουλή θα κληθεί ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, προκειμένου να εξηγήσει γιατί υπέγραψε το 2012, ως υπουργός Οικονομικών, τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Siemens.

Την πρόθεση αυτή ανακοίνωσε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που άνοιξε ξανά το «φάκελο Siemens».

Η κ. Κωνσταντοπούλου αμφισβήτησε την νομιμότητα και την εγκυρότητα της υπογραφής του εξωδικαστικού συμβιβασμού από τον κ. Στουρνάρα και δήλωσε ότι «θα τον καλέσουμε που υπέγραψε εκπρόθεσμα».

«Θυμάμαι πάντοτε τη δήλωση του κ. Σόιμπλε, ότι αυτό είναι μια υπόθεση που αφορά τον κήπο της Ελλάδας και ο καθένας πρέπει να καθαρίζει τον κήπο του, την πίσω αυλή του» είπε μάλιστα η κα Κωνσταντοπούλου για να συνεχίσει ο πρώην πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, Σήφης Βαλυράκης λέγοντας «….από αυτούς που την βρωμίζουν».

«… Από αυτούς που την βρωμίζουν και σίγουρα η υπόθεση Siemens εκτείνεται σε πολλές πίσω αυλές, σίγουρα και στην αυλή της Γερμανίας και εκείνοι οι οποίοι επισείουν διάφορες απειλές ή τελεσίγραφα θα πρέπει να εξηγούν και με ποια συνέπεια επιχειρούν και εκβιαστική στάση και άτεγκτη δήθεν παράσταση», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Βουλής.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Douskas John

    Φυσικα στα βοθροκάναλα δεν παίζει αυτη η είδηση . Μάλλον θεωρούν κάποιοι Μπογδάνοι κλπ πιο σοβαρό το κ......α των μπάτσων . Αρε Ελλάδα με τα ΜΜΕ σου .

  2. avatar alex799

    Στουρνάρας Ιωάννης (2009) στην λεσχη Bilderberg .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει