Το ενδιαφέρον του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, εκδήλωσε ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Η κίνηση αυτή του βουλευτή – στην οποία το Newsbeast είχε ήδη αναφερθεί νωρίτερα σήμερα – έρχεται μετά τη ξαφνική ασθένεια και απόσυρση της Φώφης Γεννηματά από τη διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος, η οποία δημιούργησε νέα δεδομένα στην Χαρ. Τρικούπη.

Με επιστολή του στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού, (ΕΔΕΚΑΠ), ο κ. Κεγκέρογλου ζητάει μία εβδομάδα παραπάνω προθεσμία, μέχρι την επόμενη Παρασκευή 22-10-2021, για να ολοκληρώσει την συλλογή των απαραίτητων υπογραφών.

Η επιστολή του κ. Κεγκέρογλου στην ΕΔΕΚΑΠ αναφέρει:

«Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.