Επικοινωνία με τη Φώφη Γεννηματά είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά τη δημοσιοποίηση της μεγάλης μάχης με την υγεία της που καλείται να δώσει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Η κ. Σακελλαροπούλου ευχήθηκε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να πάνε όλα καλά με την υγεία της.

Επίσης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι η κ. Γεννηματά είναι μαχήτρια και το έχει αποδείξει.

Φώφη Γεννηματά: Η νέα περιπέτεια με την υγεία της

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εισήχθη εκτάκτως το βράδυ της Τρίτης (12/10) η κ. Γεννηματά, καθώς παρουσίασε συμπτώματα ατελούς ειλεού.

«Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που «Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε χθες.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», σημείωσε σε χθεσινή δήλωσή της η κ. Γεννηματά.