Στο «άδειασμα» του ανεξάρτητου, πλέον, βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (6/10) ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με τα όσα είπε στη Βουλή, τα οποία προκάλεσαν τη διαγραφή του από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε την απόφαση του πρωθυπουργού ορθή, όσον αφορά στη διαγραφή Μπογδάνου και εξήγησε:

«Ο Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος, παρά το ότι τον συμπαθώ και είναι φίλος μου, αποφάσισε να αλλάξει την ατζέντα για λόγους που δεν καταλαβαίνω. Την τελευταία φορά τον υποστήριξα για να μπορέσει να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί με λίστα με τα παιδιά. Όμως όταν είμαστε στην πολιτική φερόμαστε με υπευθυνότητα, καταλαβαίνουμε τη στιγμή, τον χώρο και τον τρόπο, και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος τα παραβίασε» είπε όπως αναφέρει το ertnews.gr και πρόσθεσε πως αυτό που προέχει είναι «η ενίσχυση της Ελλάδος, η αμυντική μας θωράκιση και αυτό πρέπει να συζητάμε και όχι ζητήματα ιστορικού ενδιαφέροντος».

Για το ενδεχόμενο διαγραφής από το κόμμα, είπε ότι δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο και ο κ. Μπογδάνος πρέπει να καταλάβει ότι έκανε λάθος.

Όλο το παρασκήνιο της διαγραφής Μπογδάνου από την ΝΔ