«Οι αστυνομικοί απέδειξαν ότι προσφέρουν μοναδικό έργο»

Συγχαρητήρια Κικίλια στην ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή τον απολογισμό του 2014


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16:22
21/01/2015
«Οι αστυνομικοί απέδειξαν ότι προσφέρουν μοναδικό έργο»
2
loading

«Ο απολογισμός της συνολικής δραστηριότητας της Ελληνικής Αστυνομίας επιβεβαιώνει με τον πιο έμπρακτο τρόπο πως το 2014 έγινε ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της καθημερινής ασφάλειας των πολιτών, με αισθητή βελτίωση σε όλους τους δείκτες εγκληματικότητας, αλλά και μία αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ανταπόκριση της Ελληνικής Αστυνομίας», τόνισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, μετά τη δημοσιοποίηση των στατιστικών στοιχείων για το περασμένο έτος.

«Ειδικά με τη σύλληψη των επικίνδυνων τρομοκρατών Μαζιώτη, Σταμπούλου και Ξηρού και με την αποτροπή κτυπημάτων σε καίριους στόχους, με ανυπολόγιστες συνέπειες, η Ελληνική Αστυνομία εμπέδωσε την εικόνα μίας χώρας με ασφάλεια και σταθερότητα, κάτι που αποτελεί εθνική ανάγκη και κοινωνικό αίτημα», σημείωσε ο υπουργός, δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Απέδειξαν -για μία ακόμη φορά- ότι προσφέρουν μοναδικό έργο και ότι λειτουργούν με αυταπάρνηση, επιμονή και επαγγελματισμό κάτω από δύσκολες συνθήκες, ξεπερνώντας πολλές φορές τα ανθρώπινα όρια. Οφείλω να τους συγχαρώ για άλλη μία φορά και να τονίσω ότι με το έργο τους μάς διδάσκουν την πραγματική έννοια του καθήκοντος, αλλά και την πίστη στους θεσμούς και στην Πατρίδα», υπογράμμισε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar panos

    Τα παιδιά προσπαθούν και μπράβο αλλά εσείς πολιτικάντηδες που πάτε να το εκμεταλλευτείται προεκλογικά είστε εμετικοί...

  2. avatar M.L Gore

    Τον απέδειξε η κυβέρνηση τον σεβασμό προς τους Πολιτσμάνους , μη εφαρμόζοντας την δικαστική απόφαση επιστροφής των χρημάτων που τους έκλεψε παράνομα η ίδια ...
    Χαχαχααα ! Τώρα όμως ο Σενιόρ Κικίλιας τους πάει στο φιλότιμο ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει