Την πάγια θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές επανέλαβε ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι «αυτή η πολιτική έχει οδηγήσει τη χώρα σε φτωχοποίηση».

Ο κ. Καμμένος μίλησε στα «Παραπολιτικά 90,1» και για τη συνάντησή του με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι έμπειρος πολιτικός και ακούω τις απόψεις του με μεγάλη προσοχή», δήλωσε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως εάν δεν έπεφτε το 1993 η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την αποστασία του Αντώνη Σαμαρά και αν δεν αναλάμβανε τα ηνία της χώρας ο Κώστας Σημίτης τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Σε ότι αφορά την πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή για την προεδρική εκλογή είπε ότι «οι Έλληνες βουλευτές έδειξαν ότι δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται παρά το κλίμα τρομοκρατίας της κυβέρνησης Σαμαρά» που όπως είπε «ενισχύεται από μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης και ορισμένους δημοσιογράφους».

Παράλληλα ο κ. Καμμένος, απέρριψε τα περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή της σημερινής κυβέρνησης. Είπε ωστόσο πως «μετά τις εκλογές μπορεί να υπάρξουν και άλλες πολιτικές δυνάμεις που θα διαμορφώσουν μια εθνική στρατηγική και ένα σχέδιο».

«Σαμαράς και Βενιζέλος ανήκουν στο παρελθόν και στο χρονοντούλαμπο της ιστορίας», είπε, μεταξύ άλλων, ενώ σε ό,τι αφορά τα χαμηλά ποσοστά που λαμβάνουν οι ΑΝΕΛ στις δημοσκοπήσεις είπε πως το κόμμα πιέζεται δημοσκοπικά καθώς κάποιοι θέλουν να τρομοκρατήσουν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ.