Σε μια προσπάθεια να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε στην δημοσιότητα το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, αλλά και τα μοριακά τεστ που έκανε. Αιτία στάθηκαν οι ποικίλες αντιδράσεις από διάφορους χρήστες στα social media και ιδιαιτέρως οι αιχμές πως δεν είχε εμβολιαστεί και αυτός είναι ο λόγος που κόλλησε κορονοϊό.

«Κανονικά θα πίστευε κάποιος ότι σε μία ασθένεια ενός οποιουδήποτε ανθρώπου άπαντες θα έδειχναν συμπάθεια. Εγώ από χθες δέχθηκα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ αλλά και μεγάλη τοξικότητα. Δύο οι βασικές κατηγορίες Α) δεν έχω εμβολιαστεί κλπ Ιδού το Πιστοποιητικό μου λοιπόν» έγραψε το πρωί της Τετάρτης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Σε δεύτερη ανάρτησή του δημοσίευσε και το μοριακό τεστ που είχε κάνει πριν πάει στο Προεδρικό Μέγαρο, το οποίο ήταν αρνητικό.

«β) ότι πήγα στο Προεδρικό και πρέπει να ελεγχθούν κλπ. Επειδή όμως είμαι φοβερά σχολαστικός την πάτησαν. Επειδή ακριβώς όλη την περασμένη εβδομάδα ταξίδευσα σε διάφορα μέρη, πριν πάω στο Προεδρικό ζήτησα και έκανα pcr και ήμουν αρνητικός. Έκανα και rapid στον αντ1 Δευτέρα πρωί. Η αύξηση του ιικού μου φορτίου έγινε ξαφνικά την Δευτέρα το απόγευμα. Έκανα πυρετό Δευτέρα βράδυ και χθες σήμερα είμαι από το πρωί απύρετος. Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν» τονίζει ο υπουργός.