Επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη με αφορμή τις δηλώσεις του περί αναπληρωτών υπουργών από τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης ο οποίος ανέφερε πως ο πρόεδρος του Ποταμιού δεν έχει καμία συνέπεια και καμία σταθερότητα.

«Ο κ. Στ. Θεοδωράκης, πριν από λίγο καιρό, παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματός του δεσμεύτηκε για την κατάργηση των αναπληρωτών υπουργών στη κυβέρνηση. Δεν πέρασαν δύο μήνες και άλλαξε θέση. Τώρα εισηγείται να ορίζονται «αναπληρωτές υπουργοί από το κόμμα που κέρδισε τις ευρωεκλογές, στην κυβέρνηση του κόμματος που κυβερνά», σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδης, με μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Αφορμή οι δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού στην εφημερίδα Καθημερινή και στην Πάτρα να τοποθετήσει ο Πρωθυπουργός στην κυβέρνηση αναπληρωτές υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ , ειδικότερα στους τομείς που αφορούν το δημόσιο χρέος και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. «Καμία συνέπεια, καμία σταθερότητα. Τα πάντα στον βωμό της ατάκας και της δημιουργίας εντυπώσεων. Κατά τα άλλα κατηγορεί τα… παλαιά κόμματα», τονίζει ο κ. Καρύδης.