Τις θέσεις του με υπόμνημα αναμένεται να έχει καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς του οποίου ο ρόλος ερευνάται αναφορικά με το εάν έχει ή όχι ποινικές ευθύνες στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών την περίοδο που ήταν υπουργός.

Με δήλωσή του που εκδόθηκε πριν από λίγα λεπτά, ο βουλευτής του Β3ʼ Νότιου Τομέα Αθηνών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχει γίνει πλέον σαφές ότι αυτή η προανακριτική στήθηκε επειδή η κυβέρνησή μας έβαλε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, φορολόγησε για πρώτη φορά τους τηλεοπτικούς σταθμούς και εξέθεσε τη διαχρονική και διαπλεκόμενη απραξία των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Όσο για αυτούς που επένδυσαν πολιτικά σε αυτό το φιάσκο; Κοιλοπονούσε το βουνό της διαπλοκής και γέννησε έναν ποντικό, της προανακριτικής. Μέχρι την Παρασκευή θα έχω καταθέσει τις θέσεις μου με υπόμνημα. Η συνέχεια στην Ολομέλεια της Βουλής».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.