Νέα βόμβα στο πολιτικό σκηνικό επιχειρεί να βάλει ο βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος, ο οποίος σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ισχυρίστηκε ότι πιθανότατα τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται.

«Εμείς οι βουλευτές έχουμε προειδοποιηθεί ότι τα τηλέφωνά μας πιθανόν να παρακολουθούνται», επισήμανε ο κ. Ταμήλος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος σημείωσε ότι θεωρεί δεδομένο ότι παρακολουθούν το τηλέφωνό του.

«Κυκλοφορεί κι ένα βαλιτσάκι της ΕΥΠ που τα καταγράφει όλα. Τα σκανάρει όλα… το θέμα είναι τι βγαίνει. Εγώ το έχω δεδομένο ότι παρακολουθούν το τηλέφωνό μου» σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι όλοι παρακολουθούνται», πρόσθεσε ο βουλευτής Καρδίτσας, διευκρινίζοντας ότι αυτό ισχύει, κυρίως για «όσους έχουν κάποια σχέση εξουσίας. Εδώ παρακολουθούσαν τον Καραμανλή. Και εσάς κ. Παπαδάκη είναι σίγουρο».

Για το ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Ταμήλος είχε κρατήσει και δεύτερη… βόμβα, αφού σημείωσε πως «δεν θα ψηφίσω αυτό που θα υποδείξει η Νέα Δημοκρατία, αλλά όποιον κρίνω εγώ. Το πρόσωπο που θα προταθεί θα παίξει ρόλο».