Απέρριψε την… ερμηνεία των χθεσινών της δηλώσεων της, πως είναι χαμένα χρήματα όσα επένδυσαν οι Έλληνες στην αγορά ακινήτων, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη η οποία απέδωσε τον όλο θόρυβο σε… γκεμπελίσκους!

Η κ. Βούλτεψη με σημερινές της δηλώσεις στις πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 και του Mega διαψεύδει ότι ισχυρίστηκε ποτέ κάτι τέτοιο, ενώ κατηγορεί τα διαδικτυακά μέσα ότι παρερμήνευσαν τα λεγόμενά της και τα απέδωσαν αποσπασματικά με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγχυση. Όπως τόνισε, ποτέ δεν είπε ότι η αγορά ακινήτων είναι χαμένα λεφτά, ενώ για την επιλογή της να μην επενδύει σε ακίνητα υπογράμμισε ότι είναι προσωπική της τακτική.

Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις φοροελαφρύνσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση αναφέροντας: «Το έχει πει ο πρωθυπουργός. Υπάρχει οδικός χάρτης, για να βγούμε από την κρίση. Αυτός ο οδικός χάρτης έχει σταθμούς. Ένας από τους σταθμούς του ακούει στο όνομα φοροελαφρύνσεις. Είμαστε στα τελευταία χιλιόμετρα αυτή τη στιγμή. Προσπαθούμε όλοι. Πληρώνουμε όλοι φόρους. Κάποιοι δεν πλήρωναν ποτέ και τα επωμίζονταν αυτά κάποιοι άνθρωποι».

TAGS