Απλοϊκή χαρακτήρισε την συζήτηση πως η κυβέρνηση «έστριψε δεξιά» με τον πρόσφατο ανασχηματισμό ο πρωθυπουργός, χαρακτηρίζοντας τη ΝΔ κυρίαρχη δύναμη σε αυτό που λέμε πολιτικό κέντρο και τονίζοντας πως το κυβερνών κόμμα έχει στελέχη από διάφορες πολιτικές αφετηρίες.

Όσο για το αν το νέο κυβερνητικό σχήμα έχει εκλογικά χαρακτηριστικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί η φερόμενη ενίσχυση του υπουργείο Εσωτερικών σημαίνει κάτι. Η πρόθεσή μου είναι η κυβέρνηση αυτή να εξαντλήσει την τετραετία, ενώ συνέχισε τονίζοντας ότι «η  κυβέρνηση απολαμβάνει άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και παρά τις δυσκολίες, οι πολίτες μας πιστώνουν πως ανταποκριθήκαμε καλά».

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως «Έχουμε απόθεμα εμπιστοσύνης και η επόμενή μας προσπάθεια είναι οι μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη χώρα και πώς θα μπούμε σε τροχιά ανάκαμψης.

Η Ελλάδα θα είναι κερδισμένη όταν βγούμε από την πανδημία. Δεν χάσαμε χρόνο. Ετοιμάζουμε το γήπεδο της γρήγορης ανάκαμψης, της δημιουργίας θέσεων εργασίας για να μπορέσουμε να παίξουμε μπάλα».