Νέος υπουργός Εσωτερικών είναι από χθες ο Αργύρης Ντινόπουλος. Έτσι σήμερα, λίγες ώρες πριν από την ορκωμοσία του, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τα καινούργια του καθήκοντα.

«Η αναφορά μας είναι πάντοτε στην κοινωνία. Δεν πρόκειται να αλλάξω επειδή έγινα υπουργός. Αυτό που έκανα κι όπως μέχρι τώρα ζούσα, το ίδιο θα εξακολουθήσω να κάνω και τώρα. Βεβαίως, τα καθήκοντα είναι αυξημένα. Τα χρονικά περιθώρια είναι λιγότερα, αλλά αν δεν έχεις πάρει το μήνυμα της κοινωνίας, δεν μπορείς να πετύχεις σε οποιοδήποτε δημόσιο αξίωμα» είπε ο νέος υπουργός Εσωτερικών.

«Αυτό που έχει σημασία, είναι να μπορέσουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε για να καλυτερέψουμε λίγο την καθημερινότητα των πολιτών» τόνισε, επίσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Η κυβέρνηση είναι καταδικασμένη να πετύχει, θα πρέπει να βοηθήσουμε να ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη», είπε.

«Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση» σημείωσε ο κ. Ντινόπουλος.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογική νόμου, απέφυγε να απαντήσει, ενώ έκανε λόγο για κυβέρνηση τετραετίας. «Έχω μάθει στη ζωή μου να τα κάνω όλα γρήγορα από την εποχή της δημοσιογραφίας και της αυτοδιοίκησης, ο χρόνος δεν με φοβίζει» είπε ερωτηθείς για τις πληροφορίες ότι οι υπουργοί θα κρίνονται ανά εβδομάδα.

«Το μέσο πολίτη δεν τον απασχολεί ποιοι υπουργοί μπήκαν στην κυβέρνηση» πρόσθεσε.