Άνετη ήταν η επικράτηση του Παύλου Κολοκοτσά στον δήμο Ζακυνθίων με 55,90%, έναντι του Στέλιου Μποζίκη, που συγκέντρωσε 44,09% στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Ο κ. Κολοκοτσάς, υποσχέθηκε ότι θα είναι δήμαρχος όλων των Ζακυνθινών και ότι θα εργαστεί σκληρά και μεθοδικά για να αλλάξει η εικόνα του νησιού. Στην ομιλία του, αμέσως μετά την εκλογή του, ο κ. Κολοκοτσάς αναφέρθηκε σε ένα καλύτερο αύριο που περιμένει τη Ζάκυνθο και έστειλε το μήνυμα ότι «παρά την κρίση μπορούμε όλοι να ζήσουμε με ευημερία στον τόπο μας».

«Απόψε πανηγυρίζουν όχι μόνο οι Ζακυνθινοί, αλλά και οι ετεροδημότες και οι απόδημοι. Είναι αλήθεια ότι δόθηκε ένας σκληρός αγώνας, αλλά εγώ προσπάθησα σε όλη την προεκλογική περίοδο χωρίς συκοφαντίες, χυδαιότητες και εξαγορά συνειδήσεων» ανέφερε και πρόσθεσε: «Από σήμερα αρχίζει η δουλειά για τον δήμο και υπόσχομαι ότι θα δουλέψω μέρα και νύχτα για το καλό των παιδιών μας. Το πρώτο πράγμα είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη και η ενημέρωση για τα οικονομικά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.