«Δεν στηρίζουμε ούτε Μώραλη ούτε Μιχαλολιάκο»

Για «άγονο δίλημμα» κάνει λόγο ο συνδυασμός Δρίτσα


ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΚΛΟΓΕΣ 2014
16:50
21/05/2014
«Δεν στηρίζουμε ούτε Μώραλη ούτε Μιχαλολιάκο»
5
loading

Την απόφαση να μην στηρίξει ούτε Μώραλη ούτε Μιχαλολιάκο για τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Το Λιμάνι της Αγωνίας» του Θοδωρή Δρίτσα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, η αναφορά που γίνεται στο «δίλημμα Μώραλης ή Μιχαλολιάκος» είναι «ένα δίλημμα άγονο», με το σκεπτικό ότι ο Πειραιάς «έχασε μια ευκαιρία να ανοίξει πανιά για ένα ταξίδι δημιουργίας και προόδου με ανθρωπιά, δικαιοσύνη και δημοκρατία». Ο Πειραιάς, όπως επισημαίνεται, «δεν κέρδισε από το εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει στη δεύτερη Κυριακή ως διεκδικητές της δημαρχίας τον κ. Μώραλη και τον κ. Μιχαλολιάκο. Έχασε».

«Το Λιμάνι της Αγωνίας» απευθύνεται σε όλους τους Πειραιώτες και τονίζει ότι «η ψήφος (σ.σ. της περασμένης Κυριακής) και το πρόγραμμά μας θα αποτελούν τον μόνο και σταθερό οδηγό των αγώνων μας για τον Πειραιά».

«Σκοτεινή πλευρά της πολιτικής» χαρακτηρίζει το «Λιμάνι» την «υποψηφιότητα Μώραλη (Μαρινάκη - Κόκκαλη)», υπογραμμίζοντας ότι «αθροίζει μεγάλα οργανωμένα συμφέροντα, οικονομικό κατεστημένο, άγρια οικειοποίηση θρησκευτικού συναισθήματος με ευθύνη και της ηγεσίας της πειραϊκής Εκκλησίας, γηπεδικό οπαδισμό, μηχανισμούς και ψήφους της ΧΑ, εκπροσώπους του πιο φθαρμένου αυτοδιοικητικού προσωπικού του Πειραιά και του πολιτικού προσωπικού του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλη την ανακοίνωση

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

  ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ !! ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΕΥΚΟ Ή ΑΚΥΡΟ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ?? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΛΑ ??

 2. avatar Χρήστος

  Ή ο Δρίτσας ή κανένας.
  Τι Μώραλης, τι Μιχαλολιάκος
  Τι Πλαστήρας, τι Παπάγος;
  Η Αριστερά υπέρ του λευκού!!!

  1. avatar politis panagiotis

   Κύριε Χρήστο, όταν ψηφίζεις κάποιον θα πρέπει να αναλαμβάνεις και την ευθύνη τον πράξεών του. Αν βρισκόμαστε στην κατάσταση που είμαστε, οφείλετε κυρίως στην ανευθυνότητα των πολιτικών και της κοινωνίας μας. Και χωρίς την δική μου ψήφο θα εκλεγεί δήμαρχος, αν δεν, θα ψήφιζα. Δεν είναι σοφία η παπαγαλία.

  2. avatar politis panagiotis

   Κύριε Χρήστο, όταν ψηφίζεις κάποιον θα πρέπει να αναλαμβάνεις και την ευθύνη τον πράξεών του. Αν βρισκόμαστε στην κατάσταση που είμαστε.οφείλετε κυρίως στην ανευθυνότητα των πολιτικών και της κοινωνίας μας. Και χωρίς την δική μου θα εκλεγεί δήμαρχος, αν δεν θα ψήφιζα. Δεν είναι σοφία η παπαγαλία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει