«Δεν πιστεύω ότι θα εκλεγώ από την πρώτη Κυριακή, δεν είμαι αλαζών», τόνισε ο Γιώργος Καμίνης μόλις λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, είναι ανεξάρτητος και σε περίπτωση που κερδίσει, το χρώμα στον εκλογικό χάρτη των αποτελεσμάτων στην πρωτεύουσα, θα είναι λευκό. «Την υποψηφιότητά μου τη στηρίζουν 18 κόμματα και κινήσεις. Αν υποστηρίζεσαι από τόσους, δεν χρειάζεται να ανήκεις πουθενά», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, αυτό που θα πρέπει να κρίνει τον νικητή, είναι το ποιος μπορεί αξιόπιστα ότι τα επόμενα 5 χρόνια να πορευτεί με γνώμονα τα συμφέροντα των κατοίκων.

«Πάνε να συσπειρώσουν τον κόσμο με τα μηνύματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Να ψηφίσουν οι άνθρωποι με αυτοδιοικητικά κριτήρια», ζήτησε από τους Αθηναίους, τονίζοντας ότι πρώτη προτεραιότητα για εκείνον είναι «να σπρώξουμε τα ευρωπαϊκά προγράμματα για να διεκδικήσουμε δουλειά στην πόλη μας».

Ερωτηθείς πάντως για το ποιον θα ήθελε αντίπαλο στο δεύτερο γύρο, απάντησε: «αυτόν που έχει τέτοιο χαρακτήρα που να είναι σε θέση να καταλάβει τα προβλήματα της πόλης», χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομά του.