Ιλαροτραγωδία αποκάλεσε το κοινωνικό μέρισμα η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA».

Σύμφωνα με την κ. Δούρου, «πρόκειται για «ένα πλεόνασμα που είχε φτιαχτεί από πολιτικές εξαθλίωσης. Εδώ δεν μιλάμε για μια ουσιαστική πολιτική, αλλά για μια λογική αντίδωρου. Δεν είναι κάτι που έχει προετοιμαστεί ορθά. Δεν έχουμε ουσιαστική κοινωνική πολιτική». «Το δικό μας είναι ένα πρόγραμμα νομιμότητας, και ‘θα ταράξουμε’ τους κατοίκους στη νομιμότητα», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι εφόσον εκλεγεί θα προχωρήσει σε αναθεώρηση του περιφερειακού σχεδιασμού. «Αναθεωρούμε τον περιφερειακό σχεδιασμό και δεν “μπαλώνουμε” για να τα έχουμε καλά με την Κομισιόν», είπε.

Παράλληλα, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για τις αφίσες της προεκλογικής της καμπανιάς σε κολόνες και αλλά σημεία των δρόμων της Αττικής, η κ. Δούρου σημείωσε: «αιδώς Αργείοι όψιμοι Περιβαλλοντιστές».

«Είναι από ανακυκλώσιμο υλικό και θα κατεβούν στις 26 Μαΐου», σημείωσε η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι στόχος του συνδυασμού της είναι να υπάρχει στις γειτονιές της Αττικής κλίμα εκλογών που να υπογραμμίζει την κρισιμότητα της επικείμενης αναμέτρησης.