Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με τα όσα ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο δικαστήριο για εκείνον και τον χαρακτήρισε ως εγκληματία ναζί.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης που καταδικάστηκε σε 13 χρόνια κάθειρξη και 6 μήνες για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, σήμερα στο δικαστήριο ζήτησε την εξέταση παράγοντα της κυβέρνησης Σαμαράο οποίος -σύμφωνα με τον Κασιδιάρη- εμφανίζεται να συνομιλούσε με άνθρωπο που είχε επαφή με τον Γιώργο Ρουπακιά.

«Ο τηλεφωνικός αριθμός ανήκει στη γενική γραμματεία συντονισμού του κυβερνητικού έργου. Μιλάμε για ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης. Το τηλέφωνο αυτό πιστώνεται πιστώνεται στον Δ.Β, που είναι ο εξ απόρρητων του Σαμαρά», ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην γενικός γραμματέας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου, επί κυβέρνησης Σαμαρά, Δημήτρης Βαρτζόπουλος σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους ισχυρισμούς του Ηλία Κασιδιάρη ξεκαθάρισε πως: «δεν ασχολούμαι με τις αστειότητες και τις αθλιότητες ενός καταδικασθέντος ναζί εγκληματία».

Μάλιστα ο βουλευτής προχώρησε και στην ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook: «Σχετικά με τις αθλιότητες Κασιδιάρη: Απίστευτη αστειότητα,απύθμενη γελοιότητα. Ο επιθανάτιος ρόγχος καταδικασμένων ναζί εγκληματιών.

Φυσικά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται,ουδέποτε είχα οιαδήποτε σχέση με οτιδήποτε σχετικό. Ο βίος και η πολιτεία μου είναι γνωστά».

Σχετικά με τις αθλιότητες Κασιδιάρη:
Απίστευτη αστειότητα,απύθμενη γελοιότητα.
Ο επιθανάτιος ρόγχος καταδικασμένων ναζί…

Δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Βαρτζόπουλος στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020