Μια αντιπαράθεση με απίθανες ατάκες σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη, στη Βουλή ανάμεσα στον Χρήστο Σταϊκούρα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Μάλιστα ο τελευταίος χαρακτήρισε «πρώιμο Ρίτσαρντ Γκιρ» τον υπουργό Οικονομικών.

Τα ψέματα και η αντιπαράθεση με σκονάκια και χωρίς επιχειρήματα κάνουν κακό στη δημοκρατία, σημείωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, κ. Τσακαλώτος, αντικρούοντας τα επιχειρήματα ότι ήταν εκείνος που ευθύνεται για την κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Ο κ. Τσακαλώτος αναρωτήθηκε γιατί έρχεται τώρα αυτό το νομοσχέδιο, αυτές οι ρυθμίσεις οφειλών για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις. «Είναι κάτι που το ζήτησαν οι θεσμοί ή είναι επιλογή της κυβέρνησης όπως είχε κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης το 2012 με τις απολύσεις των γιατρών για να κλέψει τη δόξα του Τόμσεν;», είπε.

Η ελληνική οικονομία έχει ανάγκη από την αναδιοργάνωση των επιχειρήσεων και όχι από ρευστοποιήσεις, όχι δηλαδή όπως έκανε ο Ρίτσαρντ Γκιρ που κατέστρεφε επιχειρήσεις στο Pretty Woman πριν συναντήσει τη Τζούλια Ρόμπερτς, ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

«Εσείς είστε ο πρώιμος Ρίτσαρντ Γκιρ, από εσάς η Τζούλια Ρόμπερτς δεν πέρασε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Απαντώντας ο Χρήστος Σταϊκούρας τόνισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ταυτιστεί με την λέξη ψεύτης.

Δείτε αποσπάσματα όσων ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο…