«Δεν υπήρξαν ποτέ ανοιχτές οι πόρτες με τη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αναφέρθηκε μάλιστα στις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μικρό κόμμα σήμερα.

«Δεν είναι αυτό το πράγμα σήμερα Νέα Δημοκρατία. Αν θέλει κάποιος να πει ότι υπάρχει συνέχεια στην ιστορία του Αβέρωφ, αυτός είναι ο ΛΑ.Ο.Σ.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

Σχολίασε μάλιστα τα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΝΔ, λέγοντας: «Βλέπω έναν Καραμανλή να αποστασιοποιείται. Βλέπω υποψηφίους από τους οποίους κανείς δεν προέρχεται από την καραμανλική σχολή». Και ζήτησε να φύγει ο Σαμαράς για να ανοίξει ο διάλογος. «Ας καταλάβει ο κ. Σαμαράς ότι αυτή η πολιτική, οδηγεί σε μια συρρίκνωση. Το επιβεβαίωσε και το ν. 2 της ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη».

Όπως είπε ο κ. Καρατζαφέρης, δεν κάνουν κουμάντο οι αρχηγοί των κομμάτων, αλλά εξωτερικοί παράγοντες. «Το 80% των αποφάσεων που διαμορφώνουν τη ζωή μας, βγαίνουν στις Βρυξέλλες. Η Ευρώπη δεν είναι για πανηγύρια για να πάνε τραγουδιστές με αμανέδες», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Και θύμισε την περίοδο που ήταν στην Ευρώπη ο Αντώνης Σαμαράς λέγοντας ότι «κάποιοι δουλεύουν για την Ελλάδα και κάποιοι δουλεύουν την Ελλάδα».