Σε αστειότητες απέδωσε αυτά που ακούγονται στο βίντεο που κυκλοφορεί από χθες με την κρυφή συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη. «Ούτε η Δικαιοσύνη στήνεται ούτε οι δικαστικοί λειτουργοί μπαίνουν στο παιχνίδι να εμπλέκουν κανέναν», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο κ. Αθανασίου, «Η φιλοσοφία μου και η ιστορία μου δεν θα μου επέτρεπαν να κάνω καμία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Δεν έχω παρέμβει στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε εξηγήσεις από τον Μπαλτάκο και εκείνος του είπε ότι συζήτησε με τον Κασιδιάρη για να τον αποφύγει.

«Με θίγουν προσωπικά αυτά που λέει ο Μπαλτάκος στο βίντεο», συμπλήρωσε, σημειώνοντας ότι το μόνο που έκανε είναι ότι ζήτησε να ενημερωθεί για την υπόθεση.

Ο κ. Αθανασίου, όπως τόνισε, δε σκέφτηκε να παραιτηθεί παρά τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. «Σε καμία περίπτωση δε σκέφτηκα να παραιτηθώ. Αυτά είναι αστειότητες. Παραιτούνται όσοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ να ασχολείται με τα εσωτερικά του προβλήματα. Βρίσκεται σε δεινή θέση. Καλά θα κάνει να ασχολείται με τις παλινωδίες στο εσωτερικό του», κατέληξε.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση Μπαλτάκου-Κασιδιάρη