«Ο Μπαλτάκος έκανε μια τεράστια ανοησία. Έκανε όμως και πολλές άλλες ανοησίες. Η μεγαλύτερη από όλες ήταν ότι καθόταν και μίλαγε με τον Κασιδιάρη», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπουργός Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά το σάλο που προκλήθηκε χθες με τη δημοσίευση στο Διαδίκτυο του βίντεο που δείχνει κρυφή συνομιλία Κασιδιάρη-Μπαλτάκου, αλλά και την πολιτική θύελλα που έφερε την παραίτηση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, σημείωσε σήμερα ότι είχε δει αρκετές φορές τον κ. Μπαλτάκο να συνομιλεί με τους χρυσαυγίτες στη Βουλή.

«Του είχα πει “παιδί μου με αυτούς τους ανθρώπους δε μιλάμε”», είπε. Και ανέφερε ότι πρέπει να καταλάβουν όλοι για τι υποκείμενα μιλάμε. «Το βίντεο είναι απόλυτη δικαίωση Σαμαρά. Πολιτική ουσία στο ζήτημα δεν υφίσταται», σημείωσε.

Πάντως, όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης «o Κασιδιάρης δεν το χρησιμοποίησε για να σώσει τον αρχηγό του, αλλά το “τομάρι” του». Και πρόσθεσε ότι ο Μπαλτάκος ήθελε να είναι συμπαθής στον Κασιδιάρη.

Πάντως, άσκησε κριτική και στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι: «είναι τρομακτικό ολίσθημα του ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει τις παραιτήσεις Δένδια και Αθανασίου. Ας σταματήσουμε λοιπόν κάθε φορά για λόγους καιροσκοπισμού της στιγμής, να πλήττουμε τον Σαμαρά».

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση Μπαλτάκου-Κασιδιάρη