Αυτοκριτική Γεωργιάδη για την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων με την απεργία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ

Υπόσχεται δωρεάν οικογενειακό γιατρό για όλους τους ασφαλισμένους


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16:46
22/02/2014
Αυτοκριτική Γεωργιάδη για την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων με την απεργία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ
2
loading

Όλοι οι ασφαλισμένοι θα έχουν δωρεάν οικογενειακό γιατρό τόνισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως σέβεται και καταλαβαίνει την ταλαιπωρία των πολιτών για όσο διάστημα διαρκέσει η μετάβαση στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας αλλά και ότι γίνεται προσπάθεια να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις των αλλαγών στους ασφαλισμένους.

Αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ τους τελευταίους μήνες, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί για την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.

«Δε λέω ότι φταίνε μόνο οι γιατροί. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είπα κουβέντα παραπάνω και να προκάλεσα οργή στους γιατρούς. Δεν καταφέραμε να πείσουμε τους γιατρούς για το πόσο αναγκαίες ήταν οι αλλαγές που έγιναν», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των αιτήσεων των γιατρών για το νέο φορέα και επανέλαβε ότι δε θα γίνουν απολύσεις.

Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκου που απάντησε στον υπουργό πως απολύσεις θα γίνουν.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Katia L.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ!

  2. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ !! ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ "ΦΥΓΑΝ" ΑΝΑΙΤΙΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει