Τις πληροφορίες περί επικείμενου ανασχηματισμού σχολίασε σήμερα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η πρώτη σε ψήφους βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι οι όποιες αλλαγές πραγματοποιηθούν στο κυβερνητικό σχήμα αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο του ίδιου του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, έγραψε η κ. Κεφαλογιάννη: «Περί ανασχηματισμού: Με ρωτάνε δημοσιογράφοι σε σχέση με τις διορθωτικές κινήσεις που σκέφτεται να κάνει ο πρωθυπουργός στο κυβερνητικό σχήμα.

Σε ότι με αφορά, έχω απαντήσει πολλές φορές πώς αντιλαμβάνομαι τον ρόλο ενός σύγχρονου πολιτικού. Τιμώ την εντολή που μου έχει δώσει ο ελληνικός λαός να τον εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μου.

Ο σχεδιασμός του κυβερνητικού σχήματος, οι επιλογές όπως και οι αλλαγές του, είναι αποκλειστικό προνόμιο του ίδιου του Πρωθυπουργού».

Περί ανασχηματισμού … Με ρωτάνε δημοσιογράφοι σε σχέση με τις διορθωτικές κινήσεις που σκέφτεται να κάνει ο…

Posted by Όλγα Κεφαλογιάννη / Olga Kefalogianni on Wednesday, June 17, 2020

Άξιο μνείας είναι πάντως το γεγονός ότι η δήλωσή της συνοδεύεται από μια φωτογραφία της με φόντο τη Βουλή των Ελλήνων. Μένει τώρα να δούμε εάν ο κ. Μητσοτάκης θα την εντάξει στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα και σε ποια ακριβώς θέση.