Η Ραχήλ Μακρή επιστρέφει με νέα ανάρτησή της για τον κορονοϊό. Αφού πριν λίγο καιρό είχε χαρακτηρίσει τον ιό «μούφα» λέγοντας πως θα κοινωνήσει κανονικά και αφού είπε πως ο κορονοϊός κατασκευάστηκε σε εργαστήριο αλλά και έμπλεξε τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον Μπίλι Γκέιτς, τον Π.Ο.Υ και την Κομμουνιστική Κίνα αυτή τη φορά είπε πως πίσω από την πανδημία βλέπει «παιδομάζωμα».

Συγκεκριμένα η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης» αναπτύσσοντας ακόμη μία θεωρία της μέσω Facebook έγραψε «θα αρπάζουν παιδιά από τα σχολεία… Το ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ξεκινάει».

Αναλυτικά η Ραχήλ Μακρή στο ποστάρισμά της έγραφε τα παρακάτω:

Και το πείραμα με τους Ρομά της Λάρισας, συνεχίζεται με την υποχρεωτική «ιχνηλάτηση» και καταγραφή DNA. Στα παιδιά που έχουν αποδεδειγμένα μηδενική σχέση με τον ιό. Για να έρθει μετά την βάση δεδομένων με το γενετικό υλικό που δεν ξέρουμε που θα δοθεί και ποιος θα βλέπει την συμβατότητα του παιδιού , αυτό που δήλωσε ο ΠΟΥ θα αρπάζουν τα παιδιά από τα σχολεία και τα σπίτια με το πρόσχημα του ιου. Το ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ξεκινάει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.