«Θα κοινωνήσω κανονικά» αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης» Ραχήλ Μακρή αναφέροντας πως είναι Χριστιανή Ορθόδοξη ενώ παράλληλα λέει πως ο κορονοϊός είναι «μουφοϊός».

Η πρώην βουλευτής ξεκαθαρίζει πως κανείς δεν μπορεί να της απαγορεύσει να κοινωνήσει επισημαίνοντας πως πίσω από το μέτρο για κλειστές εκκλησίες και λειτουργίες με κλειστές πόρτες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο για τη δίωξη του Χριστού και της Ορθοδοξίας.

«Εγώ θα κοινωνήσω γιατί είμαι Ελληνίδα Χριστιανή Ορθόδοξη και κανείς δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει! Γιατί αντιλαμβάνομαι πως αυτό το ελληνόφωνο πολιτικό προσωπικού του Χάρβαρντ του Ροκφέλερ εκτελεί σχέδιο και εντολές δίωξης του Χριστού και της ορθοδοξίας», γράφει χαρακτηριστικά σε μία εκ των αναρτήσεών της η Ραχήλ Μακρή.


Σε άλλη της ανάρτησης προ λίγων ημερών η πρώην βουλευτής αναφέρεται σε συνομωσίες της κατά της επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως την καταδιώκουν.

«Άλλη μια δίωξη από την δικτατορία σε βάρος μου από την κυβέρνηση Κούλη. Προσθέστε και αυτή τώρα γιατί θα κοινωνήσω. Αδέλφια επιτέλους παρενέβη εισαγγελέας και όχι δεν είναι για τον προπηλακισμό μου από ομάδες αναρχικών σε δημοτικό συμβούλιο. Για την επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία μου. Όχι δεν είναι για να συλλάβει στην Καβάλα και τη Ραφήνα αυτούς που παράνομα μεταφέρουν παράνομους εν μέσω πανδημίας και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας. Ο εισαγγελέας δεν έκανε παρέμβαση για την παραβίαση ατομικών ελευθεριών. Έκανε όμως σήμερα για μένα» γράφει.

Επίσης στρέφει τα πυρά της κατά του Σωτήρη Τσίοδρα και δημοσιεύοντας ένα βίντεό του διερωτάται: «Κατασκευάζετε ιούς για να παρασκευάσετε εμβόλια;».


Τέλος χαρακτηρίζει «μουφοϊό» τον κορονοϊό γράφοντας πως οι μάσκες πέφτουν για το «σχέδιο παγκόσμιας δικτατορίας».