Η Ραχήλ Μακρή μετά την χθεσινή της ανάρτηση στο Facebook όπου παρουσίασε μία θεωρία συνωμοσίας για τον κορονοϊό και έμπλεξε τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον Μπίλι Γκέιτς, τον Π.Ο.Υ και την Κομμουνιστική Κίνα που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια επανήλθε σήμερα και εμφανίστηκε πεπεισμένη πως ο κορονοϊός κατασκευάστηκε σε εργαστήριο στην Γιουχάν.

Βέβαια δεν εξηγεί γιατί και με ποιο σκοπό κατασκευάστηκε ο ιός λέγοντας χαρακτηριστικά «Οι έξυπνοι θα καταλάβουν» ενώ επίσης στην ανάρτηση της στηρίζει την πρωτοβουλία του Ντόναλντ Τράμπ να ερευνήσει το θέμα καταλήγοντας ότι μπορεί να έχουμε και πάλι δίκη σαν της Νυρεμβέργης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή της

«Ο πρόεδρος πάντως είπε ότι θα ερευνήσει εάν ο ιός κατασκευάστηκε σε εργαστήριο στην Γιουχαν ως βιολογικό όπλο μαζί με συνεργούς για να πετύχουν στόχους που οι έξυπνοι αντιλαμβάνονται.
Καταλαβαίνετε λοιπόν κάτι ανθρωπάκια ντόπια σαν αυτό που έπιασαν στην Αμερική με ιούς να φεύγουν στη Κίνα που βγήκαν τρεμάμενα να λένε ότι ο ιός είναι φυσικός και δεν παρασκευασκευαστηκε.
Μετά βγαίνουν τα ΜΜΕ των 11 εκατ ευρώ να μιλάνε για παραλήρημα γιατί ασχολούνται όλη μέρα με τα ποστ στο facebook .
Το ποσό το διασκεδάζω όμως μένω σπίτι δεν βγαίνω μέχρι ο μεσσίας να με σώσει και εύχομαι να μην αποδειχθούν τα παραληρήματα και οι συνωμοσίες αλήθειες και χρειαστεί ταξίδι μέχρι την Νυρεμβέργη».