Η Νάντια Γιαννακοπούλου μίλησε στο Open TV για το περιστατικό με τα ανοιχτά μικρόφωνα και τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε αναφερόμενη στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ απολογήθηκε για το ατυχές συμβάν κι απέδωσε τα όσα ακούστηκαν από τα μικρόφωνα της Βουλής στην κακιά στιγμή.

«Άνθρωποι είμαστε όλοι, είχα ένα φιλικό τηλεφώνημα, ήταν ο δαίμων του μικροφώνου» είπε η βουλευτής και πρόσθεσε: «Είχα μόλις πληροφορηθεί τις νέες ρυθμίσεις της κυρίας Κεραμέως, τις οποίες προωθεί χωρίς κανέναν απολύτως διάλογο. Έχει αλλεργία στον διάλογο η κα Κεραμέως, το έχει δείξει. Δεν συνεννοείται με κανέναν, αποφασίζει με κλειστό κύκλο κι αποφασίζει για τα παιδιά μας.

Για το συμβάν τόνισε ότι: «Προσήλθε να ψηφίσει την ώρα που ήμουν ψηφολέκτης και όταν ήρθε μπροστά μου, της είπα γιατί πειράζεις το Μαράσλειο; Το ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, εσύ το αποτελειώνεις. Γιατί υποβαθμίζεις το Μαράσλειο και τα πειραματικά σχολεία; Όταν υποβαθμίζεις ένα σχολείο, υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι».

Κλείνοντας η κα. Γιαννακοπούλου εξαπέλυσε επίθεση και στον πρωθυπουργό, λέγοντας: «Το πρότυπο σχολείο που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης στην περιφέρειά του, στο Περιστέρι, ακόμα το περιμένουμε…»

Η ανάρτηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου

Τα ανοιχτά μικρόφωνα στη Βουλή