Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου βρέθηκε σε δύσκολη θέση το απόγευμα της Τετάρτης όταν τα «γαλλικά» της πέρασαν από τα ανοικτά μικρόφωνα της Βουλής και ακούστηκαν στην τηλεόραση.

Η βουλευτής έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η κυρία Γιαννακοπούλου αναγνωρίζει το λάθος της για το ύφος της, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως ο «δαίμων» του μικροφώνου είναι αμείλικτος. Ωστόσο όπως αναφέρει «οι απαράδεκτες επιλογής της κας Κεραμέως παραμένουν».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Σήμερα ακούσατε σε ζωντανή σύνδεση τα …”γαλλικά” μου. Ο “δαίμων” του μικροφώνου είναι αμείλικτος. Εξέφρασα – με ανθρώπινο εκνευρισμό, είναι αλήθεια – την αντίθεσή μου σε ρυθμίσεις της κυρίας Κεραμέως, που δεν φαίνεται να τα έχει καθόλου καλά με το διάλογο. Δεν ήθελα να θίξω πρόσωπα και θεσμούς, όπως ποτέ δεν το έχω κάνει μέχρι και σήμερα. Mea Culpa για το ύφος, όμως για την ουσία : οι απαράδεκτες επιλογές της κυρίας Κεραμέως παραμένουν και θα τις συζητήσουμε στη Βουλή αναλυτικά…».

Σήμερα ακούσατε σε ζωντανή σύνδεση τα …"γαλλικά" μου. Ο "δαίμων" του μικροφώνου είναι αμείλικτος. Εξέφρασα – με…

Posted by Konstantina Nadia Giannakopoulou on Wednesday, May 20, 2020