Κριτική στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αφoρμή τις υψηλές τραπεζικές καταθέσεις άσκησε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαι δεξιός, καμαρώνω τις μεγάλες αποταμιεύσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καλό αυτό το κόμμα να εκπροσωπεί τη φτωχολογιά», είπε χαρακτηριστικά φέρνοντας ως παράδειγμα τους λογαριασμούς του Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο κ. Γεωργιάδης πάντως αναφέρθηκε και στις συλλήψεις των «δικών τους παιδιών» λέγοντας: «Εμείς τους πιάσαμε. Οι κυβερνήσεις Σαμαρά τους έπιασαν. Γι’ αυτό είναι σήμερα στο εδώλιο ο κ. Τομπούλογλου. Καμία ανοχή σε περιπτώσεις διαφθοράς ακόμη και για τα δικά μας παιδιά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος μάλιστα στο θέμα του προέδρου του νοσοκομείου και στις επισημάνσεις του Κ. Βαξεβάνη, είπε: «Το ίδρυμα Αγλαΐα Κυριακού τον πρότεινε. Δεν υπάγεται στο υπουργείο Υγείας. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου διορίζεται από το ίδρυμα. Δεν τον διόρισε ο προκάτοχός μου».

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι το υπουργείο Υγείας κάνει ασταμάτητα ελέγχους. «Έχουμε πετύχει εκπληκτικά νούμερα. Έχουμε πάει κατά 110 εκατομμύρια καλύτερα στο στόχο από αυτόν που είχαμε θέσει», συμπλήρωσε.