«Να μην ανησυχούν οι γονείς των παιδιών που είναι φαντάροι, οι συνθήκες μέσα στα στρατόπεδα και τις στρατιωτικές μονάδες είναι εξαιρετικές» δήλωσε σήμερα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφερόμενος στις κατάσταση που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά την πανδημία του κορονοϊού.

«Ο στρατός σχεδιάζει πάντα ακόμη και σενάρια που είναι τα δυσμενέστερα πιθανά. Τα νοσοκομεία και το ιατρικό προσωπικό είναι έτσι στημένα και σχεδιασμένα, προκειμένου να να μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια περιστατικά», είπε ο κ. Αποστολάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Αναφερόμενος στις συνεχείς απειλές του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν περί μαζική αποστολή μεταναστών θετικών στον κορονοϊό προς τα ελληνικά νησιά, ο πρώην υπουργός επεσήμανε πως είναι θεωρίες που μπορεί να έχουν κάποια βάση.

«Ο Ερντογάν είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Του έχει ξεφύγει η υπόθεση του κορωνοϊού, άργησε να πάρει μέτρα. Όποιος περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι φορέας. Η ουσία είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος» ήταν τα λόγια του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.