Μήνυση κατά του Πάγκαλου υπέβαλε δικηγόρος

Ζητά άσκηση ποινικής δίωξης και σύλληψη για όσα ανέφερε για τις υποκλοπές


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:11
29/10/2013
Μήνυση κατά του Πάγκαλου υπέβαλε δικηγόρος
3
loading

Μήνυση σε βάρος του πρώην υπουργού Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου σχετικά με όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό για παρακολουθήσεις Αμερικανών πρέσβεων σε Αθήνα και Άγκυρα εκ μέρους της ΕΥΠ, κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου ο δικηγόρος Άγις Τάτσης.

Ο κ. Τάτσης ζητά την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του κ. Πάγκαλου, σε βάρος του οποίου ζητά να ασκηθεί ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων και ακολούθως να συλληφθεί καθώς πλέον δεν καλύπτεται από ασυλία.

Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι εφόσον αποτελούν αληθή γεγονότα οι δηλώσεις του πρώην υπουργού, συνιστούν «αποκάλυψη μυστικών πολιτείας» και όπως τονίζει εκθέτουν σε κίνδυνο τη χώρα και τους υπαλλήλους της. Ο δικηγόρος επισημαίνει επίσης ότι ακόμη και αν δεν αποδειχθούν βάσιμα τα όσα είπε ο μηνυόμενος και πάλι συνιστούν «έκθεση της πολιτείας σε κίνδυνο αντιποίνων» και «διατάραξη των ειρηνικών σχέσεων με άλλα κράτη».

Η μήνυση θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Χρήστος

    Άλλη μία μήνυση τύπου Καμμένου. Θα πάει στο αρχείο διότι αυτά είχαν γίνει πριν από αρκετό καιρό (δεκαετία '80).
    Το ενδιαφέρον είναι ο δικηγόρος Άγις Τάτσης (από το Αγαμέμνων) είναι (ακόμα 😉 μέλος του ΠΑΣΟΚ!

  2. avatar τετραγωνακιας

    μήπως πρέπει να ανοίξει ο φάκελος πασοκ λέω εγώ να δει ο κόσμος ότι κάτι πάει να γίνει στον τόπο ρε πάγκαλε και αλήθεια να είναι ότι παρακολουθούσατε τους αμερικανούς είναι δυνατόν να βγαίνεις να το λες τόσο προδότης είσαι σκάβεις το λάκο της χώρας ποιο πολύ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει