«Μαζί με τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους, θα τους εμποδίσουμε»

Σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:32
23/10/2013
«Μαζί με τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους, θα τους εμποδίσουμε»
2
loading

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, σχετικά με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας, χαρακτηριστικά, πως «οι ίδιοι που λήστευσαν τα ασφαλιστικά ταμεία με τα δομημένα ομόλογα, που έκαναν το καταστροφικό κούρεμα του PSI, τώρα βάζουν στο στόχαστρό τους για μια ακόμη φορά το ασφαλιστικό σύστημα», τονίζοντας πως «μαζί με τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους, θα τους εμποδίσουμε».

Η πλήρης ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Οι ίδιοι που λήστευσαν τα ασφαλιστικά ταμεία με τα δομημένα ομόλογα, που έκαναν το καταστροφικό κούρεμα του PSI, τώρα βάζουν στο στόχαστρό τους για μια ακόμη φορά το ασφαλιστικό σύστημα.

Η κυβέρνηση δεν το εξυγιαίνει, αλλά το ισοπεδώνει οριστικά. Μαζί με τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους, θα τους εμποδίσουμε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Social Distortion

    Με όλους μαζί είσαι και θα κάνεις και θα ράνεις και μετά απο δύο εβδομάδες τους ξεχνάς και σε ξεχνανε όλοι. Η ΕΡΤ δεν θα ήταν το κύκνειο άσμα του Σαμαρά. Πιό προβλεπόμενος και απο τις επαναλήψεις του καφέ της χαράς είσαι.

  2. avatar KRFKLS

    μπούρδες

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει