«Τα κλεμμένα είναι πολύ περισσότερα» από τα 55 εκατ. ευρώ που κατά το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, δόθηκαν ως μίζες στον Άκη Τσοχατζόπουλο για την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων και των αντιπυραυλικών συστημάτων TOR-M1, υποστηρίζει ο ξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλος, Νίκος Ζήγρας, λίγες ημέρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου που του άνοιξε την πόρτα της φυλακής.

Σύμφωνα με το Νίκο Ζήγρα, υπάρχουν και άλλες αμαρτωλές συμβάσεις, για τις οποίες φαίνεται να γνωρίζει πολλά και προτίθεται να τα καταθέσει τις αμέσως επόμενες ημέρες στη Δικαιοσύνη, την οποία, όπως λέει, θα συνεχίσει να βοηθά. Σημειώνει μάλιστα με νόημα, ότι ο Τσοχατζόπουλος δεν ήταν μόνο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αλλά και Ανάπτυξης, υποστηρίζοντας ότι για τον πρώην υπουργό από την αρχή «η πολιτική ήταν ο δρόμος προς τον πλούτο».

Ο Νίκος Ζήγρας αναγνωρίζει πως στον εξάδελφό του χρωστάει τη ζωή του, πιστεύει όμως πως του το ανταπέδωσε με το καλύτερο τρόπο όταν του ζητούσε να ομολογήσει και να ζητήσει μία «συγγνώμη» από όλο τον ελληνικό λαό.

«Αυτή η συμβουλή που πιστεύω ότι ήταν το πιο πολύτιμο αντίδωρο για να σώσει τα υπολείμματα της αξιοπρέπειάς του και να επιτελέσει το καθήκον του ως πατέρας απέναντι στην Αρετή», καταλήγει, ενώ προτρέπει τον Άκη Τσοχατζόπουλο να μην ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.