Δείπνο σε μέλη της κυβέρνησης παρέθεσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, στο επίκεντρο οι δράσεις της «Ελλάδα 2021»

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην πολυτελή οικία της επικεφαλής του εγχειρήματος στη Φιλοθέη και έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών σημαίνονται τραπεζικά στελέχη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
9:29
23/01/2020
Δείπνο σε μέλη της κυβέρνησης παρέθεσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, στο επίκεντρο οι δράσεις της «Ελλάδα 2021»
9
loading

Δύο υπουργοί, ένας υφυπουργός, ένας πρώην πρωθυπουργός και σημαίνοντα στελέχη της τραπεζικής αγοράς βρέθηκαν προ ημερών καλεσμένοι στην πολυτελή οικία της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου στη Φιλοθέη, όπου κατά τη διάρκεια δείπνου συζήτησαν για τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχουν οι επικείμενες εορταστικές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων στο δείπνο ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας και ο επικεφαλής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς, Γεώργιος Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση επικεντρώθηκε στη σχεδίαση δράσεων τις οποίες θα πρέπει να προτείνει η Επιτροπή προς τους κατάλληλους φορείς ώστε να υλοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως έχει τονίσει άλλωστε η κ. Αγγελοπούλου, «στην πράξη θα σχεδιάσουμε δράσεις, οι οποίες θα επιδιώξουμε να υλοποιηθούν σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επαγγελματικές ενώσεις, ξένα και ελληνικά ακαδημαϊκά Ιδρύματα, περιφερειακά μουσεία και ομογενειακές κοινότητες».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar Γύπας

  Τόσον καιρό ήταν κριμένη. Τώρα είδε ότι την παίρνει και ξανάκανε εμφάνιση!!

 2. avatar Καληνύχτα

  Πού ήταν τόσα χρόνια αυτοί υπάρχει καμία κουτάλα γεμάτοι για να ορμήσει....;;;

 3. avatar Ω ΤΖΗΖΑΣ!

  Ο τζόκερ, σε θηλυκή έκδοση!

 4. avatar fire40

  Από το φέσι των Ολυμπιακών Αγώνων θα πληρώνουνε και τα δισέγγονά μας. Τώρα δε μας έφτανε εκείνο θα βάλουμε καινούργιο φέσι. Αν τα πλήρωνε η κυρία από την τσέπη της θα έκανε τέτοιες φιέστες; Αλλά την ευθύνη της νέας σπατάλης τη φέρει αποκλειστικά η νέα κυβέρνηση που της ανέθεσε τη δουλειά. Η κυρία γνωρίζει μόνο τον δρόμο της σπατάλης με ξένα λεφτά. Μη σας φαίνεται παράξενο το ποσό που θα δαπανηθεί (μάλλον έχει ήδη δαπανηθεί). Θα είναι ανάλογο των Αγώνων.

 5. avatar Mpamphs2

  Να δόσεις τα λεφτά που χρωστά ο άντρας της και μετά πόδι από την Ελλάδα ας πάνε δίπλα στους Τούρκους

 6. avatar Ο.ΛΕΩΝΙΔΑΣ

  @ουτανα ζωή!
  Κόσμος δεν έχει να ζεσταθεί
  Κόσμος δεν έχει να φάει
  Κόσμος δεν έχει να πάει στον γιατρό
  Και το @ινι χτενιζεται

 7. avatar supercat

  thunder.. thunder... thundercatssss ooooooooooooooooo

 8. avatar όπου

  πατάει αυτή, χορτάρι δεν φυτρώνει.

 9. avatar Ωχ….

  ....αρχισαν τα οργανα!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει