Μία ακόμα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και την κυβέρνηση. Αφορμή για αυτή τη νέα κόντρα είναι ο διορισμός της Ειρήνης Αγαπηδάκη ως Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Ο Παύλος Πολάκης επέλεξε το προσωπικό του προφίλ στο facebook για να μιλήσει για τον συγκεκριμένο διορισμό με ένα post που αφορούσε άρθρο που είχε γράψει η Ειρήνη Αγαπηδάκη για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με… αρνητική χροιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Μητσοτάκη τι διόρισες και που;! Ομολογώ πως αυτό το “πόνημα”αυτό το αγλάισμα της λογοτεχνίας, αυτό το κείμενο για Νόμπελ φιλοσοφίας δεν το είχα διαβάσει όταν γράφτηκε το 2017, αλλά μόνο σήμερα που το είδα να κυκλοφορεί εδώ.

Προφανώς το κοριτσάκι που ανέλαβε συντονιστής για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα με αρκετά χιλιάρικα το μήνα ,το είχε γράψει τότε για να της πω κανά γαλλικό και να πάρει πόντους στα μάτια και τα κιτάπια του Μητσοτάκη τότε. Όπως αποδείχτηκε τους πήρε τους πόντους και χωρίς το γαλλικό .
Δυο παρατηρήσεις: 1) από τη “μελέτη” του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαριά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα. Παιδικά τραύματα,κακοποίηση,στέρηση,ανικανοποίητες επιθυμίες;;;

Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινήτειο ή στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς από την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά ….

2) Αλί και τρισαλι στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα! Πάμε και πάλι: Κυριάκο που τους βρίσκεις; Στα γαριδάκια; (γλυκά στο λέω).

Στο μεταξύ κυβερνητικοί κύκλοι με αφορμή την συγκεκριμένη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ανέφεραν τα εξής: «Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα με την άκρως συκοφαντική ανάρτησή του κατά της εθνικής συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Όμως κανενός το αυτί δεν ιδρώνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο σταθερός συνδαιτημόνας του κ. Τσίπρα έχει γίνει πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει ο αρχηγός του. Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους».