ΚΚΕ: Σημαιοφόρος του αντικομμουνισμού η Ε.Ε.

«Οι ιμπεριαλιστές για ακόμη μια φορά διαστρέφουν την αλήθεια και την Ιστορία»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
7:00
14/11/2019
ΚΚΕ: Σημαιοφόρος του αντικομμουνισμού η Ε.Ε.
14
loading

«Η αντικομμουνιστική φιέστα που διοργανώθηκε για την πτώση του τείχους του Βερολίνου με την ομιλία Σόιμπλε, στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, επιβεβαιώνουν το ρόλο της ΕΕ ως σημαιοφόρου του αντικομμουνισμού και της παραχάραξης της Ιστορίας. Οι ιμπεριαλιστές για ακόμη μια φορά διαστρέφουν την αλήθεια και την Ιστορία. Το τείχος ήταν το αποτέλεσμα της επέμβασης κι επιθετικότητας των ιμπεριαλιστών, της διαρκούς υπονόμευσης της Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας (ΓΛΔ)» επισημαίνει η ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ.

«Πίσω από τα συνθήματα για «ελευθερία και δημοκρατία» κρύβουν ότι οι μόνοι που πραγματικά «απελευθερώθηκαν» μετά τα αντεπαναστατικά γεγονότα 89-91 ήταν οι καπιταλιστές και οι επιχειρηματικοί τους όμιλοι που ξεσαλώνουν μέχρι σήμερα, επιβάλλοντας τη σκλαβιά της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, τη ζούγκλα των εργασιακών σχέσεων λάστιχο, της ζωής χωρίς δικαιώματα» αναφέρει η ΕΟ του ΚΚΕ προσθέτοντας: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι κυβερνήσεις της, κατά τα άλλα... 'υπερασπιστές της ελευθερίας', περικόπτουν το δικαίωμα στην απεργία, τη διαδήλωση, επιδιώκουν να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς κάτω από την μπότα της εργοδοτικής τρομοκρατίας. Απαγορεύουν κομμουνιστικά κόμματα όπως και τα σύμβολά τους. Μιλούν για τις μεθόδους παρακολούθησης στη ΓΛΔ ενώ οι ίδιοι προωθούν το μαζικό ηλεκτρονικό φακέλωμα, τη γενικευμένη, ακόμη και προληπτική, παρακολούθηση των πάντων».

Υπογραμμίζει ότι «η αστική δημοκρατία τους λειτουργεί προς όφελος της μειοψηφίας των εκμεταλλευτών, πρόκειται για δικτατορία του κεφαλαίου».

Η ΕΟ του ΚΚΕ προσθέτει πως «η αλήθεια είναι ότι η πτώση του τείχους του Βερολίνου ύψωσε περισσότερα αόρατα «ταξικά τείχη» για τους λαούς, που είδαν το βιοτικό τους επίπεδο να επιδεινώνεται δραματικά όλα αυτά τα χρόνια. Η ΕΕ κι οι κυβερνήσεις της των 100 εκατομμυρίων φτωχών, των 20 εκατομμυρίων ανέργων, των 5 εκατομμυρίων αστέγων, κρύβουν ότι στο σοσιαλισμό δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο η λέξη 'ανεργία' κι οι λαοί απολάμβαναν καθολικά κατοχυρωμένα δικαιώματα στην εργασία, την κατοικία, τη δωρεάν παιδεία και υγεία. Τα επιτεύγματα του σοσιαλισμού, παρά τις αδυναμίες, αποτελούν μέχρι σήμερα αμείλικτο κι άσβεστο συγκρίσιμο μέγεθος με την καπιταλιστική βαρβαρότητα εξ ου και η νοσταλγία των λαών για όσα είχαν κι έχασαν».

«Η άθλια αντικομμουνιστική προπαγάνδα τους και με το πρόσφατο κατάπτυστο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, στοχεύει κυρίως στη νέα γενιά και φανερώνει ότι ανεξάρτητα από το σημερινό, αρνητικό για τους λαούς συσχετισμό δύναμης, με έναν φόβο ζει η αστική τάξη... Αυτόν του νέου κόσμου, του σοσιαλισμού, χωρίς φτώχεια, ανεργία, κρίσεις, της αρχής του τέλους των πολέμων» αναφέρει ακόμα η ΕΟ του ΚΚΕ καταλήγοντας: «Ο αντικομμουνισμός, η προκλητική εξίσωση του κομμουνισμού με το τέρας του φασισμού και η παραχάραξη της ιστορίας δεν θα περάσουν. Η Ιστορία δεν ξαναγράφεται με ψηφίσματα. Θα την ξαναγράψουν και πάλι οι ίδιοι οι λαοί με την αποφασιστική, ανυποχώρητη πάλη τους, για να κάνουν αυτοί κουμάντο στον πλούτο που παράγουν».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

14
σχόλια
 1. avatar φωφω

  Η δασκάλα λέει στο μαθητή _θα σου κάνω μία ερώτηση ,και αν απαντήσεις ,θα σου βάλω άριστα και δεν θα σε ρωτήσω τίποτε άλλο : πόσες τρίχες έχεις στο κεφάλι σου ? _30.652κυρία . Η δασκάλα μένει κόκκαλο _πώς το ξέρεις ,παιδί μου ? _α ,κυρία, είπατε μία μόνο ερώτηση ! .

 2. avatar Social Distortion.

  Τα Επτά Θαύματα του Σοβιετικού Καθεστώτος:
  1. Δεν υπάρχει ανεργία και όμως κανείς δεν εργάζεται.
  2. Κανείς δεν εργάζεται και όμως το Πενταετές Σχέδιο εκπληρώνεται.
  3. Το Πενταετές Σχέδιο εκπληρώνεται και όμως δεν υπάρχει τίποτα ν’ αγοράσεις.
  4. Δεν υπάρχει τίποτα ν’ αγοράσεις και όμως υπάρχουν ουρές παντού.
  5. Υπάρχουν ουρές παντού και όμως όλοι έχουν τα πάντα.
  6. Όλοι έχουν τα πάντα και όμως όλοι είναι δυσαρεστημένοι.
  7. Όλοι είναι δυσαρεστημένοι και όμως όλοι ψηφίζουν «ΝΤΑ» (ΝΑΙ).

 3. avatar Social Distortion.

  – Ποιο είναι το παράδοξο φαινόμενο που παρατηρείται διεθνώς με τα κομμουνιστικά κόμματα, μετά την πτώση του Κομμουνισμού στην Σοβιετική Ένωση;
  – Πρώτη φορά συμβαίνει να έχουν κλείσει τα κεντρικά και να λειτουργούν τα υποκαταστήματα!

 4. avatar Ch09:27-1

  Αν το ΚΚΕ, θέλει να πράξει, πραγματικά την ιδέα της ισότητας, και της παγκοσμίου Ειρήνης, χωρίς να κουραστεί καθόλου η ηγεσία του, να πράξει, ότι λέει ο Κύριος, στην Επί του Όρους ομιλία Του. Έτσι Απλά.

  1. avatar Μπράβο Βελτίωση !!!

   Οχι όλη την βίβλο σε κάθε σχόλια δεν είμαστε σε κάποια εκκλησία για προσηλυτισμό . Και ο gkagkarin νομίζει οτι γράφοντος τα άπαντα του Μαρξ σε κάθε σχόλιο θα πάθουν όλοι κοκομπλοκο. Στο τέλος δεν θα τον διαβάζει ούτε ο ίδιος .Νομίζει ότι δινει διαγώνισμα στην Komsomolskaya Pravda το 1950 για κομισαριος της χρονιάς.

 5. avatar Από το Βερολίνο με αγάπη

  Μα πόσοι καπιταλιστές τελοσπάντων σκαρφαλωμένοι πάνω στο τείχος του Βερολίνου να αγκαλιάζονται και να πανηγυρίζουν!!!!! Και να μην έχει τα κότσια ολόκληρη Σοβιετική Ένωση και ολόκληρη Στάζι να τους κόψει τα,,, , συγνώμη τον αέρα. Και το γιορτάζουν τόσες δεκαετίες μετά, κάτι σαν το Πολυτεχνείο ένα πράγμα.

 6. avatar Να πατε στην ΕΣΣΔ

  Για συμπαράσταση. Θα μπορούσαν άραγε εκείνα τα χρόνια στους Σοσιαλιστικούς παραδείσους να ιδρυθεί ενα κόμμα που θα διαφωνούσε με τον κρατικό Κουμμουνισμο ούτε σαν ανέκδοτα δεν θα υπήρχε και η σκέψη ακόμα θα σε έστελνε τουλάχιστον φυλακή . Και εδω είστε ελεύθεροι στην αντικομμουνιστική Δυση να έχετε κόμμα , σύμβολα , πορείες και να παίζετε την κασέτα οσα εκατομμύρια φορές θέλετε . Μαθήματα Δημοκρατίας απο το ΚΚ αυτό και αν είναι ανέκδοτο.

 7. avatar κασετα ΚΚΕ

  του 1918.....παλια παραμυθια δοκιμασμενα εφαρμοσμενα.......ξεπερασμενα....

 8. avatar Σπουργίτι

  Ο κομμουνισμός δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς αφήνοντας πίσω του φτώχεια και δυστυχία. Οι νοσταλγοί αυτού του αποτυχημένου πολιτικού συστήματος ας το καταλάβουν.

 9. avatar spyrospeiratis

  ΕΖΗΣΑ ΕΠΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟ 3% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΕ ΒΙΛΕΣ-ΝΤΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ 97 % ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΗΤΑΝ 1 ΚΙΛΟ ΨΩΜΙ , 1 ΚΙΛΟ ΨΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ 3 ΚΙΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ.ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ [...] ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ .ΟΥΤΕ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 6 ΑΤΟΜΩΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 45 Τ.Μ. ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΒΓΑΙΝΑΜΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΣΕ 70 ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΤΟ 1990 ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ.

 10. avatar Κουφός Ντίνας

  Καταλάβατε ρε [..] ΚΚΕδες ότι είστε αλλού;

 11. avatar Social Distortion.

  Σε αγώνα ταχύτητας 100 μέτρων, μεταξύ 2 αθλητών, ενός Αμερικανού κι ενός Σοβιετικού, νικητής βγαίνει ο Αμερικανός. Τα σοβιετικά ΜΜΕ, σπεύδουν αμέσως να μεταδώσουν την είδηση στη χώρα τους: «Η κατάταξη των δύο αθλητών έχει ως εξής: Ο Σοβιετικός δεύτερος και ο Αμερικανός προτελευταίος».

 12. avatar Social Distortion.

  Το 1970 στο Έρφουρτ συναντήθηκαν ο Δυτικός Βίλι Μπραντ και ο Ανατολικός Βίλι Στοφ. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:
  – Μπραντ: «Εγώ μαζεύω ανέκδοτα που λένε οι άνθρωποι για μένα».
  – Στοφ: «Εγώ μαζεύω ανθρώπους που λένε ανέκδοτα για μένα…».

 13. avatar Last 60

  Ενάντια σε κάθε μορφή φασισμού και φανατισμού πρέπει να είναι η ΕΕ σύντροφοι ερυθροφασίστες . Άρα και απέναντί σας , τι δεν καταλαβαίνεις σύντροφε γραμματέα και φασιστέε υποκριτή !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει