Το κατώφλι της Βουλής των Ελλήνων θα περάσει για μια ακόμη φορά η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη την ερχόμενη Πέμπτη.

Όπως μαθαίνουμε η γνωστή επιχειρηματίας θα μεταβεί στο Κοινοβουλευτικό Μέγαρο με την ιδιότητα της προέδρου της επιτροπής «Ελλάδα 2021» όπου μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα μεταβούν στον πρώτο όροφο που στεγάζεται η αίθουσα της Γερουσίας και θα παρουσιάσουν το σύνολο των εκδηλώσεων, των εκθέσεων και των λοιπών δραστηριοτήτων που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν και τα πρόσωπα που θα μετέχουν στο εγχείρημα, αρκετά εκ των οποίων προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο. Πολλά από τα δρώμενα θα λάβουν χώρα σε συνεργασία με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και όπως λένε με νόημα όσοι γνωρίζουν τα όσα θα εξαγγελθούν, το 2021 θα είναι έτος εθνικής εορτής για όλο τον Ελληνισμό εντός και εκτός συνόρων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.