Το έγγραφο που υπογράφεται από την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, η οποία ενημερώνει την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τους μάρτυρες, το οποίο έφερε στο φως η «Καθημερινή», έχει δρομολογήσει νέες εξελίξεις στο σκάνδαλο Nοvartis.

Στο θέμα, παρενέβη και ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στο facebook.

“ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ Καθημερινής ,του I-efimerida κλπ κλπ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ και δεν ξέρουν τι να κανουν και τι να γράψουν μετα απο αυτο το έγγραφο της Τουλουπακη που διέρρευσε στην Καθημερινή!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!! Μόνο που η νέα τροπή ειναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της θεωρίας σας για “”σκευωρία”!!! Αν οι προστατευόμενοι μάρτυρες που κατέθεσαν εδώ (που ο Σαμαράς ,αδωνις ,Λοβερδος,αβραμοπουλος λένε πως ήταν στημένοι για να τους ενοχοποιήσουν με σκευωρία που εξυφάνθηκε απο το συριζα και το Παπαγγελόπουλο) ,αν λοιπόν ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ειναι αυτοί που ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ένα και δυο χρονια ΠΡΙΝ και το FBI τους θεώρησε αξιόπιστους και τους εχει σε καθεστώς προστασίας εκει ,ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;;;;;;;;;;;;; Οι εξελίξεις θα ειναι καταιγιστικές πλέον και βέβαια αυτούς που κατέκλεψαν τον ελληνικό λαό ,θα ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΟΡΑ…,”

ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ Καθημερινής ,του I-efimerida κλπ κλπ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ και δεν ξέρουν τι να κανουν και τι να γράψουν μετα απο αυτο το έγγραφο της Τουλουπακη που διέρρευσε στην Καθημερινή!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!! Μόνο που η νέα τροπή ειναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της θεωρίας σας για “”σκευωρία”!!! Αν οι προστατευόμενοι μάρτυρες που κατέθεσαν εδώ (που ο Σαμαράς ,αδωνις ,Λοβερδος,αβραμοπουλος λένε πως ήταν στημένοι για να τους ενοχοποιήσουν με σκευωρία που εξυφάνθηκε απο το συριζα και το Παπαγγελόπουλο) ,αν λοιπόν ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ειναι αυτοί που ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ένα και δυο χρονια ΠΡΙΝ και το FBI τους θεώρησε αξιόπιστους και τους εχει σε καθεστώς προστασίας εκει ,ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;;;;;;;;;;;;; Οι εξελίξεις θα ειναι καταιγιστικές πλέον και βέβαια αυτούς που κατέκλεψαν τον ελληνικό λαό ,θα ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΟΡΑ…,