Υποστελέχωση και ελλείψεις στο επίκεντρο της συνάντησης Μηταράκη με εργαζόμενους στα ασφαλιστικά ταμεία

Στόχος η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους, τόνισε ο υφυπουργός


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:50
05/09/2019
Υποστελέχωση και ελλείψεις στο επίκεντρο της συνάντησης Μηταράκη με εργαζόμενους στα ασφαλιστικά ταμεία
2
loading

Συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής είχε σήμερα ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νότης Μηταράκης με την υποστελέχωση, όπως τονίστηκε, των υπηρεσιών του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και την έλλειψη σε υλικοτεχνικές υποδομές να βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Μηταράκης ανέφερε: «Με χαρά, συνάντησα σήμερα την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής και ενημερώθηκα για τα προβλήματα, τα οποία ήδη η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου έχει εντοπίσει και, προς την επίλυση των οποίων, δουλεύει από την πρώτη μέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η επιστροφή 86 υπαλλήλων σε υπηρεσίες του ΕΦΚΑ για την ενίσχυση των τμημάτων απονομής συντάξεων. Με όλους τους φορείς επιδιώκουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία και να επιτύχουμε τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους».

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, τα δύο μέρη ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές χρονικό διάστημα, οπότε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα ενημερώσει για το σχέδιο του κεφαλαιοποιητικού, επικουρικού συστήματος ασφάλισης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ρεθυμνιωτης

    Καλά , οι 86 που επέστρεψαν , που διαολο εγυριζανε ισαμ\' εδα.;

  2. avatar γιατι δεν τα

    ηξερες τα προβληματα?απο τον ουρανο επεσες και εσυ η φυτρωσες ξαφνικα?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει