Το «φάουλ» του ΚΚΕ στους ψηφοφόρους του

Η παραίτηση της Ελένης Γερασιμίδου από την έδρα της και το προφίλ του ανθρώπου που την αντικαθιστά


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:41
10/07/2019
Το «φάουλ» του ΚΚΕ στους ψηφοφόρους του
59
loading

Η Ελένη Γερασιμίδου εκλέχθηκε για ακόμη μια φορά να εκπροσωπήσει το ΚΚΕ στην ελληνική Βουλή, καθώς συγκέντρωσε 4.133 ψήφους στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα δήλωσε την παραίτησή της από την βουλευτική έδρα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους πάνω από 4.000 ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους τίμησαν εμένα και το ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. Αυτές οι ψήφοι με γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο πλευρό του λαού μας, κάτι το οποίο τόσο πολύ είναι αναγκαίο στις μέρες μας», δήλωσε για την απόφαση αυτή η κ. Γερασιμίδου.

Η οποία συνέχισε: «Ως γνωστόν, οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στο θέατρο, αλλά και η ιδιότητα της εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου Ανατολικής Αττικής, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθώ με την επάρκεια που θα ήθελα, αλλά και που απαιτείται, στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα. Γι' αυτόν τον λόγο επιλέγω να παραιτηθώ από βουλευτής και να παραδώσω την έδρα στον Γιάννη Γκιόκα, ο οποίος έχει αποδείξει ότι με επάρκεια και αποτελεσματικότητα μπορεί να ανταποκριθεί στο καθήκον αυτό».

Η δημοφιλής ηθοποιός επισήμανε καταληκτικά στη δήλωσή της: «Φυσικά θα είμαι παρούσα με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε μάχη που έχουμε μπροστά μας. Θα είμαι παρούσα σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο λαός της Ανατολικής Αττικής, μέσα κι απ' την ιδιότητα της περιφερειακής συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Θα είμαι παρούσα με το έργο μου σε όλους τους αγώνες που θα χρειαστούν την επόμενη μέρα, δίπλα στο ΚΚΕ».

Η Ελένη Γερασιμίδου είναι η δεύτερη που παραιτήθηκε από την έδρα της στις τελευταίες δύο εκλογικές αναμετρήσεις, μετά την Σεμίνα Διγενή, η οποία παραιτήθηκε από την έδρα της στο Ευρωκοινοβούλιο, την οποία και έλαβε ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος.

Φυσικά, στο ΚΚΕ, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων που είναι δημοφιλείς προσωπικότητες και συμπορεύονται με αυτό, το κάνουν για να βοηθήσουν το κόμμα στον τρόπο που αυτό επιλέγει να αγωνίζεται εντός και εκτός Βουλής. Άλλωστε, όσοι το εκπροσωπούν στο Ελληνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δίνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων που λαμβάνουν για τις οικονομικές ανάγκες του κόμματος. Ωστόσο, για αρκετό κόσμο αποτελεί «φάουλ» η απόφαση να μην εκπροσωπηθεί το κόμμα από τον άνθρωπο που βγήκε πρώτος σε σταυρούς.

Επίσης, αρκετοί είναι αυτοί που ρωτούν «γιατί αποφάσισε να πολιτευτεί, από τη στιγμή που δεν προλαβαίνει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της;». Μάλιστα, η ίδια είχε υπάρξει ξανά βουλευτής και πρόσφατα, επίσης με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Νομικά η κ. Γερασιμίδου έχει το δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο, είναι όμως unfair για έναν άνθρωπο να δίνει τη μάχη του και την επόμενη ημέρα να οδηγείται σε παραίτηση.

Ποιος είναι ο άνθρωπος που παίρνει τη θέση της

Ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει την Ελένη Γερασιμίδου στη Βουλή είναι ο Γιάννης Γκιόκας, ο οποίος προτιμήθηκε από 3.946 ψηφοφόρους του Κομμουνιστικού Κόμματος στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στις τάξεις του κόμματος και ένας από τους πιο δυναμικούς εκπροσώπους της νέας γενιάς, μαζί με τον Γιάννη Πρωτούλη, ο οποίος δεν κατέλαβε την έδρα στη Δυτική Αθήνα, καθώς ήταν αυτή που προτίμησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Γιάννης Γκιόκας γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 22 Ιανουαρίου 1980 και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής στην Κομοτηνή, έχοντας κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Ποινικό Δίκαιο και τη Θεωρία του Δικαίου. Αποτελεί μέλος του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

Η πρώτη του εμφάνιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έγινε το 2008. Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 αναδείχτηκε πρώτος επιλαχών, αλλά αντικατέστησε τον Δήμο Κουμπούρη μετά την παραίτηση του τελευταίου. Έκτοτε επανεξελέγη το 2009, το 2012, τον Ιανουάριο του 2015 και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Παράλληλα, είναι εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ από τον Μάρτιο του 2013.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

59
σχόλια
 1. avatar Κυρακή

  Είναι απλό ,θέλουν να αναδειξουν την ΟΓΕ,με τον εξής τρόπο.Δημιουργωντας κακοποιήσεις στις γυναίκες και να χει δουλειά ή ΟΓΕ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

 2. avatar Τρύφων Χλιμιτζουρόπουλος

  Είμαι κι εγώ ένας σκασμένος ψηφοφόρος της Γερασιμίδου
  Διαμαρτύρομαι γιατί μου είχε τάξει για να την ψηφίσω ένα κουτί τρίγωνα Πανοράματος από Σαλονικη και τώρα που παραιτήθηκε τι θα φάω ?Τα δάχτυλα μου ?Εκτός αν τα δωκει του Γκιοκα να μου τα φέρει . Αν δεν το κάνει σημαίνει ότι το ΚΚΕ με εξαπάτησε και δεν είναι σωστό κόμμα .Tα αστικά κόμματα τουλάχιστον μαζεύουν 95% γιατί πουλάνε σανό, κηραλοιφες,διορισμούς, σκίζουν μνημόνια και κόβουν Κιμά παρουσία του πελάτη!....
  μόνο που μετά πρέπει να πας στο Σύνταγμα να μουντζώνεις την Βουλή
  ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ ΦΕΡ ΤΑ ΤΡΥΓΩΝΑ

  Τρύφων Χλιμιτζουρόπουλος

 3. avatar ΣΑΛΑΧΙ

  Φανταστείτε πόσο δημοκρατικό κόμμα είναι το ΚΚΕ παίρνοντας παράδειγμα από τις εσωτερικές διαδικασίες του. Πού να έρθουν και στην εξουσία...

 4. avatar Καλαντζής Κλεόβουλος

  Εγώ δεν κρύβουμε πίσω από ψευδώνυμα και μπαίνω απευθείας στο θέμα, το ΚΚΕ είναι κόμμα αρχών και όχι κομματόσκυλων, αν όλοι εσείς που το κατακρίνετε το ψηφίζατε δεν θα ήμασταν σε πτώχευση τώρα, συνεχίστε φιλελεύθερα ή οπουρτουνιστικά δήθεν αριστερά. Η γιαγιά μου έλεγε \" με παλιά σανίδια σαρακοφαγωμένα δεν φτιάχνεις καινούριο σπίτι \" (βλ. Μητσοτάκης, Δέντιας, κλπ.κλπ.). Δεν σας έκανε τη χάρη το ΚΚΕ να γίνει σαν τα μούτρα σας ψεύτες, υποκριτές κλπ. κλπ. γιαυτό το λοιδορείτε το επικαλείστε όμως όταν έρχονται τα δύσκολα και όταν γίνεστε κοψοχέριδες ...... τέτοιο λαό έχουμε τέτοιες κυβερνήσεις μας πρέπουν με για ΣΑΣ........

  1. avatar mitsos mitsou

   ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΚΕ...ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ....ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΘΕΩΡΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΗ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ....ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

  2. avatar Petar Surescu

   Οπαδός της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ του \"προλεταριάτου\" κουνάει το δάχτυλο στους υπόλοιπους!! Βλέπεις ο \"υπαρκτός- ανύπαρκτος\" έφτιαξε μαγευτικές κοινωνίες οι οποίες κατέρευσαν μόλις άνοιξαν τα σύνορά τους. Φυσικά και δε θα γίνουν τα πρόσωπά μας σαν τα μούτρα σας. Υ.Γ. Αν τα πεις αυτά που γράφεις στη χώρα μου, θα σε στείλουν σε ψυχίατρο.

   1. avatar Απάντηση σε: Petar Surescu

    \"Οπαδός της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ του \"προλεταριάτου\" \"
    Σε ποιο απλά Ελληνικά για να το καταλάβεις και εσύ.
    Οπαδός της \"Λαϊκή εξουσία\" ( ο εργαζόμενος στην εξουσία )
    Αν και πάλι δεν κατάλαβες ή δεν θες να καταλάβεις, το κόμμα σου θέλει τους βιομηχάνους στην εξουσία το ΚΚΕ τον εργαζόμενους.

 5. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Ένα βολικό παραμύθι

  ...Με το κόμμα που είναι υπεύθυνο για όλα και κυρίως που ξαναβγήκε η δεξιά μετά από μια τόσο αριστερή κυβέρνηση. Με το κόμμα που τα μέλη και οι οπαδοί του ψηφίζουν τυφλά μόνο celebrities χωρίς πολιτική σκέψη και ταξική συνείδηση.
  Επίσης πρέπει με την ευκαιρία να πω τι ρόλο έπαιξε και η ομορφιά μου!
  Όσο για την παραίτησή μου…έχετε απόλυτο δίκιο.
  Ήρθε τη νύχτα ένα απόσπασμα οπλισμένο… Και πέρασαν αυτοί καλά…

  Ελένη Γερασιμίδου

 6. avatar ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΟΛΛ

  Ποιος κομμουνισμος; Πλακα μας κανετε ετσι; Οχι πως τα αλλα κομματα δε σερβιρουν σανο αλλα το συγκεκριμενο δεν κανει καν τον κοπο να εφευρει νεα ψεματα να μας σερβιρει. Οτι λεγανε πριν 20 χρονια λενε ακομα. Καμια εξελιξη. Το ποσοστο που παιρνουν ειναι στανταρ. Κομματοσκυλα μονο.

  1. avatar Απάντηση σε: ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΟΛΛ

   ΚΚΕ δαγκωτό κι ας σε λένε οι χαζοί κομματόσκυλο
   ....
   https://gkagkarin.blogspot.com/2019/07/blog-post_91.html

 7. avatar δσα

  ΚΚΕ ενα κομμα γεματο αγωνιστες, αριστερους που τα παιδια τους φοιτουν στο Αμερικανικο κολλεγιο, ξερετε το κολλεγιο των φονιαδων των λαων! Γδερνουν τους φτωχους και τους εργατες με τις δηθεν ομιλιες τους (που βασικα 50 χρονια τωρα λενε τα ιδια πραγματα) και τα λεφτα τα παιρνουν τα κομματοσκυλα να ζουν ζωαρα! Πανε οι νεοι και οι νεες στα φεστιβαλ νεολεας, πιστευοντας οτι θα αλλαξουν τον κοσμο και δινουν τα λεφτακια τους, για τρων τα κομματοσκυλα φιλετα και τα παιδακια τους να ειναι στο εξωτερικο ή διορισμενοι στο δημοσιο με μισθαρες... Α ρε κακομοιροι... Αγωνιστες μεγαλοι που ζουν Εκαλη και εχουν 2-3 εξωχικα ο καθενας... Μεγαλοι αγωνιστες που πιστευουν στην ισοτητα αλλα μονο οταν αυτοι ειναι πιο ισοι απο τους αλλους στις τραπεζες και στα δανεια...

  1. avatar gkagkarin.blogspot.com

   Η παραίτηση της Γερασιμίδου ακριβός το αντίθετο είναι από αυτά που γράφεις.

   Μην κρίνετε τους κομμουνιστές με τα καλούπια σας...
   https://gkagkarin.blogspot.com/2019/07/blog-post_65.html

  2. avatar Απάντηση σε: δσα

   Γι όλα αυτά μπορείς να δώσεις έστω και ένα παράδειγμα και φυσικά μην γράψεις και εσύ για την Κανέλλη που είναι συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ.

   1. avatar Baron1976

    ναι αμε, η πρωην αρχηγος σας που πηγαινε τα παιδια της στο πιο ακριβο ιδιωτικο σχολείο, γιατι οπως ελεγε ειναι εργαζομενη γυναικα!! Κι εμενα η μανα μου εργαζομενη γυναικα ηταν οταν μεγαλωνε 2 παιδιά, αλλά πηγαιναμε στο δημοσιο σχολείο κι οχι στο πανακριβο ιδωτικο - ξερετε αυτα που βριζετε λογω κεφαλαιου, κλπ. Για την κανελη βρηκατε δικαιολογια οτι ειναι συνεργαζόμενη...Αν ερχοσασταν στην εξουσια (που δεν θελετε, άλλο θεμα αυτο), θα εβαζαν τα στελεχη σας - οπως η κανελη για παραδειγμα- μεταναστες στις σπιταρωνες σας στην εκαλη μερια?? Με την offshore ολα καλα?? Με το υπογειο στον περισσο και τους μαυρους που δουλευουν ολα καλα?? Με κατι φακελακια που μοιραζετε σε τυπους στα εργοστασια (ας μην αναφερουμε ονοματα) ολα καλα?? Ακομα κι οι δεινοσαυροι θεωρουνται μοντερνοι μπροστα στην ιδεολογια του κκε....Ο κοσμος αλλάζει (βασικα άλλαξε εδω και πολυ καιρο) αλλά εσεις εκει, στην εποχη προ δεινοσαυρων....

    1. avatar Απάντηση σε: Baron1976

     Καταρχήν όταν κάνεις αντικομουνισμό του ΄40 να είσαι διαβασμένος.
     \"τα παιδιά της\" πόσα παιδιά έχει, 2,3 4....
     Και μιλάμε τώρα για πρι 30 χρόνια...
     Το έχει πάντως εξηγήσει αναλυτικά, γιατί σε όλες τις συνεντεύξεις αυτό την ρωτούσαν.

     Και κάτι άσχετο, ποιος σας έχει πει ότι οι κομουνιστές είναι κάτι τύποι με τραγιάσκα, σκισμένα ρούχα και άπλυτοι;

     1. avatar Baron1976

      αρχικά, ειναι λαθος το ¨καταρχην¨, για εσενα τον διαβασμενο!
      Επισης, δεν κανω αντικομμουνισμο του 40, εσυ και η ιδεολογια σου εχεις μεινει στο 1940 ή 1840, το ιδιο ειναι για εσας...
      Και ακολουθει κι αλλη απαντηση με επιχειρηματα (οταν αποφασισει το beast), κι οχι \"να πεταμε την μπαλα στην εξεδρα\", οπως συνηθιζετε οταν σας στριμωχνουν...
      Σε γενικες γραμμες ομως, και χωρις να εχεις απαντησει ή αντικρουσει τα προηγουμενα επιχειρηματα μου - γιατι προφανως δεν μπορει η πολιτικη ιδεολογια σου - το τεραστιο προβλημα σας ειναι οτι ειστε ξεπερασμενοι, απλα δεν μπορειτε να το χωνεψετε...

     2. avatar Baron1976

      χανεις το νοημα φιλε. Τα επιχειρηματα στην απαντηση σου δεν στεκουν, οταν απλα λες οτι αυτο συνεβη πριν 30 χρονια...(και δεν ειναι 30 χρονια παντως). Οπως ακριβως χανετε οι υποστηρικτες του κομμουνισμου το νοημα- ο κοσμος που ειχε κομμουνισμο επαναστατησε και εδιωξε με τις κλοτσιες την διεφθαρμενη και αλλοπροσαλη εξουσια, κι εσεις ακομα χρησιμοποιειτε την ιδια ξυλινη γλωσσα... Οταν ρωτας υποστηρικτες του κομμουνισμου - θα σου αρεσε να στεκεσαι στον φουρνο στις 5 το πρωι, με δελτιο να παρεις πχ ψωμι, ή αν ειχαμε κομμουνισμο νομίζεις οτι το ψυγειο σου θα ειχε βουτυρο με χαμηλα λιπαρα (για παραδειγμα), αυτοι απαντουν γελωντας - ε, δεν ειμαστε και κορόιδα... Τα παραπανω που σου εγραψα, για κατι εργοστασια και φακελακια, ειναι το ιδιο σοβαρα με το δελτιο για ψωμι, βενζινη, κλπ . Και το καλυτερο - πηγαινετε να υποστηριξετε την ιδιολογια σας στα βαλκανια και στις πρωην κομμουνιστικες χωρες, κι αν δεν σας παρουν με τις πετρες...

 8. avatar Βάλανε τον κράχτη μπας

  και μαζέψουν καν΄να ψηφαλάκι περισσότερο και μόλις αυτό ευδοκίμησε, τότε παρετήθη και τη θέση πήρε ο επόμενος. Αν όμως ήθελαν οι ψηφοφόροι να εκλέξουν τον Γκίοκα θα τον ψήφιζαν εξ αρχής. Εμπαιγμός και κοροϊδία. Και κατά τ΄άλλα το ΚΚΕ μιλάει για ηθική και τιμιότητα.Όλοι τα ίδια είναι τελικά.

 9. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Μην κρίνετε τους κομμουνιστές με τα καλούπια σας

  Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου ανακοίνωσε χτες την απόφαση της να παραιτηθεί από την έδρα που βγάζει το ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική. Η ανακοίνωση και η απόφαση ήταν της ίδιας και όχι του κόμματος. Και είχε να κάνει με το βαρύ καλλιτεχνικό της πρόγραμμα, τις παραστάσεις της στο θέατρο και το θέατρο που έχει η ίδια με την οικογένειά της, τα οποία δε θα της επέτρεπαν να είναι συνεπής με τις υποχρεώσεις της θέσης σε όλες τις κρίσιμες συνεδριάσεις.
  Κι αφού γνώριζε εξαρχής ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει, γιατί κατέβηκε υποψήφια, ρωτάνε κάποιοι με απορία; Άλλοι καλοπροαίρετα, αφού την ψήφισαν ως μια σεμνή κι αγωνιστική μορφή που είχε παλιότερα δώσει θετικότατα δείγματα γραφής στο κοινοβούλιο, βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης τότε.
  ....
  https://gkagkarin.blogspot.com/2019/07/blog-post_65.html

  1. avatar supi

   Τί λέν οι βουλευτές του ΚΚΕ μόλις εκλεγούν ; Άλλα 4 χρόνια ξάπλα !!!

   1. avatar Απάντηση σε: supi

    Έτσι κάθονται οι βουλευτές του ΚΚΕ
    Τώρα πρόσφατο να μην πάω πολύ μακριά, για την κακοκαιρία.

    \"...Προβλήματα με πτώσεις δέντρων, εγκλωβισμούς κατοίκων και διακοπή ρεύματος καταγράφονται από χθες το απόγευμα και σε άλλες περιοχές.
    Συγκεκριμένα, στο νομό Ροδόπης σημειώθηκαν καταστροφές και πλημμύρες όπου η Πυροσβεστική κλήθηκε για απάντληση υδάτων ενώ στην Ημαθία προβλήματα παρουσιάστηκαν στο οδικό δίκτυο σε Νάουσα και Βέροια.
    Από το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ περιοδεύει στις πληγείσες περιοχές.\"
    https://gkagkarin.blogspot.com/2019/07/blog-post_55.html

    Ερώτηση για τις τεράστιες καταστροφές από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική

    ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΚΕ

    Επτά νεκροί και πολλοί τραυματίες είναι τα θύματα της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε τη Χαλκιδική την Τετάρτη 10 Ιούλη. Την ίδια ώρα τεράστιες είναι οι καταστροφές σε υποδομές στο οδικό δίκτυο, σε κατοικίες, σε καταστήματα και σε καλλιέργειες, ακόμη και σε αρχαιολογικούς χώρους, ενώ σε πολλές περιοχές έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση....
    ....
    https://gkagkarin.blogspot.com/2019/07/blog-post_94.html

 10. avatar mkp

  Ευτυχώς που υπάρχουν και τα \'\'άλλα\'\' κόμματα, των οποίων οι υποψήφιοι δεν κάνουν φάουλ. ΠΟΤΕ! Ούτε ανεξαρτητοποιούνται όταν δεν τους βολεύει ο κομματικός συσχετισμός(Θεοχάρης, Σαρίδης, Παναγούλης, Νικολόπουλος κλπ), ούτε αλλάζουν τις κοινοβουλευτικές ομάδες σαν τα πουκάμισα(Παπακώστα, Μάρκου, Μπαργιώτας, Φωτήλας, Κατσιαντώνης κλπ). Το φάουλ είναι να λένε οι υποψήφιοι του ΚΚΕ ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να ανταποκριθεί καλύτερα και συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη από άλλη θέση στο πλευρό του Κόμματος.

 11. avatar ΚΚ

  Ενας αιωνας τωρα αγωνας και θυσια το κκε στην πρωτοπορια, οσο για τους κριτικους κινηματογραφου που επικρινουν το κκε για την ανωθεν πρακτικη ενα εχω να πω, για κοιταξτε βρε κοψοχερηδες τα δικα σας κοματα και τις αθλιες πολιτικες που εφαρμοζουν και αφηστε τωρα τις υποκρισιες......

 12. avatar Μωρέ…

  ...γραφικοί Κου-Κου-έδες !!!! Εκεί 5% σταθερά για να γελάμε μαζί σας όσο και με τη χρυσή αυγή.

  1. avatar Μπαγλαμαδάκο!

   Με εκπλήσσεις! Γελάς εσύ με τη ΧΑ? Εγω νόμιζα ότι την ψήφιζες μέχρι τώρα. Τώρα έγινες δημοκρατικούλης και σου ξυνίζει;

 13. avatar τηλεθεατης

  Ενα αστειο κομμα με θλιβερους εκπροσωπους...Τι το ψαχνετε?

 14. avatar SER 30

  ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ Κ Ν Ε ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ( ΚΟΒΕΣ ΑΧΤΙΔΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΟΥ ) ΚΑΙ ΣΤΟ Κ Κ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ 2 0 0 ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑ . ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΗ ΚΟΡΟΗΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ .

  1. avatar Απάντηση σε: SER 30

   101 χρόνια τώρα τα ίδια λένε στο ΚΚΕ \"ότι θα το διαλύσουνε\" βρείτε κάτι καλύτερο.

 15. avatar Αντικειμενικά όταν μπαίνεις μπροστά

  ζητάς την ψήφο κάποιων και
  μετά τους πουλάς , αυτό είναι απάτη και ας έχεις δικαίωμα να το κάνεις. Δεν βγήκε λόγω έκτακτου λόγου , μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να παραιτηθεί.Παραιτήθηκε αμέσως.Και εφόσον όλοι για το κόμμα θυσιάζονται, γιατί δεν ψήφισαν Γκιόκα απευθείας.Αλλά και εκεί η Μασονία καλά κρατεί.

 16. avatar NTA ΛΕΜΕ, ΝΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ

  Εμπαιγμός των ψηφοφόρων - που τους θεωρεί πρόβατα στο μαντρί του ΚΚΕ.

 17. avatar IQ ~ 0

  Ωραίο κόλπο. Βγάζουμε μπροστά ένα δυνατό όνομα να τραβήξει τον κόσμο, να πάρουμε την έδρα και μετά την δίνουμε στον επόμενο που δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρει να εκλεγεί μόνος του.

 18. avatar Κουκουές

  Η γραμμή είναι γραμμή και η επετηρίδα ιερή. Όταν οι χαζοψηφοφόροι κάνουν του κεφαλιού τους τότε επεμβαίνει η ηγεσία και αποκαθιστά την ορθοδοξία

  1. avatar δημοκρατικότατες διαδικασίες

   τι λέμε τώρα?

 19. avatar Αν δεν γράφει το άρθρο για διεθνή μπουρζουαζία

  τρελαίνομαι

 20. avatar Dossier

  Δεν τις ήξερε μέχρι ...χθες τις ...\"υποχρεώσεις\" της στην Περιφέρεια και τις ...\"αυξημένες της επαγγελματικές υποχρεώσεις της στο θέατρο\" (ποιές είναι αυτές οι ...\"αυξημένες\" υποχρεώσεις της στο θέατρο; Παίζει άραγε ...Εκάβη στην ...Επίδαυρο); ΣΗΜΕΡΑ το ... πρωί τα ...έμαθε όλα αυτά γιά ΠΡΩΤΗ φορά;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει