«Τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων που δείχνουν προβάδισμα της ΝΔ, πρέπει να προβληματίζουν τους ψηφοφόρους, οι οποίοι θα πρέπει θα σκεφτούν, αν πραγματικά θέλουν να δώσουν αυτό το προβάδισμα, μετά τις αποκαλύψεις της πραγματικής πολιτικής ατζέντας της ΝΔ, όπως για παράδειγμα ότι θα κόψει τη 13η σύνταξη» δήλωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών Τάσος Πετρόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις δημοσκοπήσεις.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Πετρόπουλος εξήγησε ότι η ΝΔ θα κόψει τη 13η σύνταξη, διότι ως προϋπόθεση, για να την δώσει, έχει θέσει ρυθμό ανάπτυξης 4%. «Γνωρίζουμε όλοι ότι ο ρυθμός ανάπτυξης για το 2020 αποκλείεται να ξεπεράσει το 2,2%. Άρα, η ΝΔ θα κόψει τη 13η σύνταξη, καθώς θέτει μία προϋπόθεση που ξέρει ότι δεν θα υπάρξει» διευκρίνισε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο κ. Πετρόπουλος.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, υποστήριξε ότι η ΝΔ δεν θα κόψει κανένα επίδομα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.