Μία μέρα την δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη ότι «δε λέμε πάση θυσία ναι στο ευρώ», η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και προκάλεσε νέα αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επανέρχεται αναφέροντας ότι «δεν πρέπει να είναι ταμπού ούτε το ευρώ, ούτε η δραχμή».

«Ταμπού δεν πρέπει να είναι, ούτε φετίχ ούτε το ευρώ, ούτε η δραχμή. Σε κάθε περίπτωση, η δικιά μας αντίληψη για τα πράγματα δεν είναι η υιοθέτηση στρατηγικών οι οποίες οδηγούν σε εθνικές αναδιπλώσεις. Αυτό το πιστεύουμε βαθύτατα. Σήμερα αυτό που έχουν ανάγκη οι ευρωπαϊκοί λαοί είναι όχι να κατακερματίσουν τις προσπάθειές τους κινούμενες μέσα στα εθνικά σύνορα, αλλά να συντονίσουν το βηματισμό τους για την ανατροπή των κυρίαρχων πολιτικών», δήλωσε, μιλώντας στον Alpha 9,89.

Και πρόσθεσε: «Εμάς αντίπαλός μας δεν είναι το ευρώ. Αντίπαλός μας είναι οι κυρίαρχες στρατηγικές της ακραίας λιτότητας, οι αντικοινωνικές στρατηγικές της ακραίας λιτότητας που εκφράζονται μέσα από την πολιτική της κυρίας Μέρκελ».