«Η μέχρι σήμερα στενή συνεργάτης του Νίκου Νικολόπουλου, Μάχη Σιώρου, θα είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων», ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως εξηγεί o ίδιος, η εκλογική συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων προέκυψε «από την ανάγκη να αναχαιτισθεί η νεοφιλελεύθερη επέλαση στον τόπο μας και να επανακάμψει στο πολιτικό προσκήνιο η ανάγκη της υπηρέτησης των αρχών της κοινωνικής κεντροδεξιάς παράταξης».

Ο κ. Νικολόπουλος αναφερόμενος στην κ. Σιώρου, τονίζει: «Δικαιωματικά αξίζει να είναι υποψήφια βουλευτής», στο πόδι του, αφού ο ίδιος θα πολιτευτεί στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, γιατί «πρόκειται για μια ακέραιη αγωνίστρια του κεντροδεξιού χώρου που επάξια με αναπληρώνει κατά την άσκηση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων μου και είναι η ψυχή του πολιτικού μου γραφείου».

Από την πλευρά της, η Μάχη Σιώρου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, υπογραμμίζει ότι «κάθε συνεργάτης που βρίσκεται δίπλα στο Νίκο Νικολόπουλο είναι αδύνατο να μην αγωνίζεται μαζί του από το μετερίζι της πρώτης γραμμής».