Άγριος καυγάς εκτυλίχτηκε έξω από την αίθουσα της Προανακριτικής με τον βουλευτή της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, κατά τη διάρκεια ολιγόλεπτης διακοπής της συνεδρίασης. Η κόντρα, άλλωστε, μεταξύ των δύο ανδρών έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στο twitter.

Όταν διακόπηκε η κατάθεση του Κώστα Βαξεβάνη στην Προανακριτική, ο δημοσιογράφος φέρεται να αποκάλεσε τον κ. Γεωργιάδη «μπουμπούκο». Όμως, ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Προανακριτικής βρισκόταν, σύμφωνα με πληροφορίες από πίσω του με αποτέλεσμα να ακούσει τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε τη στιχομυθία που ακολούθησε:

Γεωργιάδης: Ωραίο επίπεδο. Εγώ δεν σε έχω πει ποτέ μπουμπούκο.

Βαξεβάνης: Ναι, γιατί εγώ δεν είμαι μπουμπούκος. Αυτοχαρακτηρισμός είναι.

Γεωργιάδης: Δεν είναι και το ξέρεις. Δεν το μάθατε εκεί στη Λέσβο και στην ΚΝΕ που ήσουν; Κι εγώ ξέρω ποια ήταν τα παρατσούκλια που σε φώναζαν οι γκόμενες που είχες κατά καιρούς. Αλλά δεν τα λέω. Θέλεις να τα πω;

Βαξεβάνης: Πες τα αν τα ξέρεις. Η γυναίκα σου είναι στη λίστα.

Γεωργιάδης: Εξακολουθείς να λες ψέματα. Η γυναίκα μου σου έχει κάνει αγωγή. Αυτά θα τα πεις στο δικαστήριο. Η μετάφραση ήρθε και λέει ότι δεν είναι στη λίστα. Ως σχετιζόμενο πρόσωπο την αναφέρουν οι τράπεζες.

Βαξεβάνης: Κάνε μου τη χάρη τώρα.

Γεωργιάδης: Και το μπουμπούκος μην το ξαναπείς. Θα σου κάνω και γι’ αυτό αγωγή εκτός από όλα τα άλλα.

Βαξεβάνης: Εντάξει παιδιά δεν είναι μπουμπούκος.

Γεωργιάδης: Εσύ μπουμπούκος μπορεί να μην είσαι αλλά ψεύτης είσαι.

Βαξεβάνης: Μόνο για τηλεπωλητής είσαι. Το είδες το tweet που σου έκανα χθες; Είχε εκατό retweet.

Γεωργιάδης: Έχεις 100 ψεύτικα προφίλ. Γι’ αυτό.

Βαξεβάνης: Μόνο για τηλεπωλητής κάνεις: «Δέκα κιλά βιβλία πέντε ευρώ». Ντρέπομαι που σε έχουν εκλέξει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Άντε κάνε μου τη χάρη τώρα.

Γεωργιάδης: Έχω κρατήσει όλα τα tweet που έχεις ότι έκανες μήνυση και αγωγή στον Ταγματάρχη που είπε ότι πήρες δύο εκατομμύρια ευρώ από την ΕΡΤ. Πα… έκανες.