Το ΜέΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη ανακοίνωσε τα 100 νέα πρόσωπα που θα κατέβουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ανάμεσα σε αυτά τα 100 ονόματα ξεχώρισαν εκείνα της τρανς ακτιβίστριας για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, Πάολα Ρεβενιώτη και ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός Γιώργος Χρανιώτης.

Γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Εισήχθη στη σχολή Πολεμικού Ναυτικού [9] σε ηλικία 13 ετών, απ’ όπου αποπέμφθηκε 3 χρόνια μετά. Μετακόμισε στην Αθήνα, όπου ασχολήθηκε με τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα των ΛΟΑΤ ατόμων, συμμετέχοντας αρχικά στο Απελευθερωτικό Κίνημα Ομοφυλοφίλων Ελλάδας (ΑΚΟΕ). Η Πάολα Ρεβενιώτη αποτελεί μια από τις πρωτοπόρες προσωπικότητες του ελληνικού ΛΟΑΤ κινήματος. Μεταξύ άλλων διοργάνωσε ένα από τα πρώτα gay pride ενώ από το 2011 ασχολείται με τη δημιουργία σειράς ντοκιμαντέρ.

Η ίδια ανακοίνωση την υποψηφιότητά της μέσω Facebook ενώ ο Γιάννης Βαρουφάκης της απάντησε μέσω Twitter «Τιμή και χαρά μας Πάολα».

Επίσης υποψήφιος με τον Γιάννη Βαρουφάκη είναι και ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιώργος Χρανιώτης.

Ο Χρανιώτης  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών ενώ λίγο αργότερα αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Έχει πλειάδα εμφανίσεων σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις ενώ το Τον Ιανουάριο του 2017 δέχτηκε πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης Survivor Greece απαντώντας θετικά. Για τα γυρίσματα του παιχνιδιού ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο παραμένοντας για 4,5 μήνες κατακτώντας την 8η θέση.