Για το ενδεχόμενο ορισμού των ανώτατων δικαστικών από τον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις εθνικές εκλογές, διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Νότια της Β’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

«Νομίζω ότι εφόσον βρισκόμαστε σε καθαρά προεκλογική περίοδο, πρέπει να πάμε σε εκλογές», δήλωσε ο κ. Αρβανίτης ξεκαθαρίζοντας πως κατά τη γνώμη του οι όποιες αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης πρέπει να γίνουν μετά τις εθνικές εκλογές. «Σας θυμίζω, βέβαια, ότι πριν φύγει ο κ. Σαμαράς, μας φόρτωσε τον κ. Στουρνάρα».

«Η τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα δεν έγινε εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Με την ανακοίνωση του κ. Τσίπρα ότι θα γίνουν 7 Ιουλίου οι εκλογές, είναι ανήκουστο να αλλάζουν οι δικαστικοί την τελευταία στιγμή και μάλιστα ενώ η κανονική τους θητεία τελειώνει τον Ιούλιο. Αναρωτιέται, λοιπόν, ο κόσμος, ποιος είναι ο λόγος. Για ποιο λόγο πιέζεται η κυβέρνηση να κάνει κάτι τέτοιο; Δεν είναι περίεργο;», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Κυρανάκης.

Δείτε το βίντεο: