Τυχαίο; Μάλλον αναμενόμενο. Ο Ηλίας Ψινάκης ως τηλεοπτικό πρόσωπο συγκέντρωνε την αγάπη του νεανικού κοινού κάτι που μεταφραζόταν σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και σήμερα, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη, αναμένεται -όπως όλα δείχνουν-να συγκεντρώσει και την ψήφο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, η νεολαία τον «εκτοξεύει» στην πρώτη θέση στις δημοσκοπήσεις που έχουν ήδη γίνει, ώστε να ελεγχθεί το πρόσωπο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι διασυνδέσεις του στο εξωτερικό είναι ένας από τους τομείς που οι νέοι θεωρούν πως ο Ηλίας Ψινάκης θα διαπρέψει, βοηθώντας στη «διαφήμιση» και προώθηση της χώρας μας, καθώς συνυπολογίζουν και την ιδιότητα του ως μάνατζερ, τη δεινότητα του δηλαδή στην επικοινωνία.

Όσο για την κίνηση του Νικήτα Κακλαμάνη για συστράτευση στον κοινό πολιτικό στίβο, -σύμφωνα με πληροφορίες-κρίνεται από τη νεολαία ορθή για το Δήμο και τη χώρα στο σύνολο, αφού η αξιοποίηση του Ηλία Ψινάκη θα επιφέρει και συνεπακόλουθη αξιοποίηση παραμέτρων που μέχρι σήμερα είχαν υποβαθμιστεί ή κολλήσει στα γρανάζια της σκουριασμένης, δίχως καινοτόμες ιδέες, άσκησης εξουσίας.