Νίκος Βουρλιώτης και Χρήστος Πατσατζόγλου υποψήφιοι στον ίδιο συνδυασμό στην Αγία Βαρβάρα

«Τι είχα και τι έχασα Σάντα δεν σε ξέχασα…»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:10
02/05/2019
Νίκος Βουρλιώτης και Χρήστος Πατσατζόγλου υποψήφιοι στον ίδιο συνδυασμό στην Αγία Βαρβάρα
loading

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βουρλιώτης και ο ποδοσφαιριστής (διεθνής και με την Εθνική ομάδα) Χρήστος Πατσατζόγλου, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο τον Λάμπρο Μίχο, δίνουν τη δική τους μάχη, αυτή τη φορά μακριά από γήπεδα και πίστες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με συμμετοχές και στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, Χρήστος Πατσατζόγλου, και ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός Νίκος Βουρλιώτης (NiVo), και οι δύο με καταγωγή από την Αγία Βαρβάρα, αποδέχτηκαν την πρόσκληση του πρώην Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας και εκ νέου υποψήφιου δήμαρχου, κ. Λάμπρου Μίχου, να συμμετέχουν στις Δημοτικές Εκλογές 2019. Χρήστος Πατσατζόγλου και Νίκος Βουρλιώτης, αποδεικνύουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους για τον τόπο που μεγάλωσαν και τον τόπο που τους ανέδειξε, και αποφάσισαν να προσφέρουν, ο καθένας με τις δυνάμεις του, στο συνδυασμό του επί σειρά ετών δημάρχου Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρο Μίχου.

Μόλις πριν λίγες μέρες, μάλιστα, ο Νίκος NiVo Βουρλιώτης, με μία ανάρτηση στο Facebook δίνει και το σύνθημα για μία «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά».

«Τι είχα και τι έχασα Σάντα δεν σε ξέχασα…»

«Πριν από 14 χρόνια όταν έγραφα αυτό το τραγούδι, η Αγία Βαρβάρα είχε ήδη αλλάξει μορφή και αποκτήσει επιτέλους την προσωπικότητα μιας σύγχρονης, ανθρώπινης πόλης.

Εμπνευστής και πρωτεργάτης αυτού του οικοδομήματος ήταν ο Δήμαρχος της πόλης Λάμπρος Μίχος. Δυστυχώς, όλα γκρεμίστηκαν όταν έφυγε.

Για αυτό σήμερα είμαι δίπλα στον Λάμπρο Μίχο που επιστρέφει για να γίνει η Αγία Βαρβάρα «Πρώτη Ξανά»!

Εγώ δεν ξεπέρασα ούτε προσπέρασα τη Santa. Γιατί γεννήθηκα και ανδρώθηκα εδώ. Επιστρέφω την εμπειρία από τη διαδρομή μου, εδώ, που ξεκίνησα. Για να μπορέσουν και άλλοι να κάνουν το δικό τους ξεκίνημα.

Έχουμε σχέδιο, όραμα και κυρίως τη θέληση να αλλάξουμε σελίδα και να επαναφέρουμε την Αγία Βαρβάρα στη θέση που της αξίζει».

Νίκος Βουρλιώτης και Χρήστος Πατσατζόγλου, πάντως, δεν χάνουν χρόνο, και δίνουν το «παρών» σε συγκεντρώσεις επιμόρφωσης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, αλλά και τις συναντήσεις με τους πολίτες της περιοχής, που οργανώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λάμπρος Μίχος σε κάθε γωνιά της πόλης. Και οι δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, άλλωστε, είναι συνηθισμένοι να δίνουν τις μάχες και να τις κερδίζουν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει